Sanal aşklar hayal kırıklığı yaşatıyor! Aman dikkat aşklarınızı reelde yaşayın

Sanal dünyada başlayan aşkların genellikle sonu güzel bitmediğinden tercih edilmemektedir. Sanal dünyada kişiler birbirlerini farklı biri olarak tanıttığından hayal kırıklıkları yaşanmaktadır. Gerçek yüzlerin ortaya çıkmasıyla yaşanan olumsuzluklar nedeniyle sanal aşklar tavsiye edilmemektedir.

14.07.2022-19:06 - (Son Güncelleme: 14.07.2022-19:06) Sanal aşklar hayal kırıklığı yaşatıyor! Aman dikkat aşklarınızı reelde yaşayın

Günümüz aşkları şimdilerde sanal ortam üzerinden görüşmeden yazışarak başlamaktadır. Kişiler bu durumda kendilerini farklı biri olarak tanıtarak olduğundan değişik görüntüye bürünmektedirler. Yüz yüze gelinen aşlarda ise gerçekler ortaya çıkar. Gerçek aşkta cesaret duygusu ön planda tutulurken sanalda bu durum tam tersi olarak yaşanıyor. 

Sanal alemde aşk yaşamanın şartları 

-Uzak ilişkide mutlaka her gün aramak gerek.

-Ayrıldığında adamı çok arayıp bunaltmayacaksın ki adam geri dönsün.

-Adama istediklerini direkt söylemeyeceksin ki şaşırsın.

-Ortaya meraklandırıcı bir cümle atıp, susacaksın.

-Tam bir uyum aramayacaksın ki hayal kırıklığın olmasın.

-Kadın bakımlı olacak, ense açık olacak, bilek hareketleri çok önemli.

-Yemek hesapları karşılık ödenecek.

-Hep kadınlar haklı.

Sanal aşklar

İlişkilerde özellikle tavsiye edilen kişinin olduğu gibi davranması, açık olunması, önyargısız yaklaşmak. Gerçek hayatta cesareti olmayan kişilerin kendilerini sanal alemde ifade etmeye çalışarak aşk yaşamaya çalışıyorlar. Fakat sanal dünya sonrasında gerçek hayatta bir araya gelindikten sonra yaşanılan hayal kırıklıkları yaşayanların sayısı gün geçtikçe artış göstermektedir. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal