Samuray Kılıcı İle Öldürülen Genç Kadın Memleketi Ankara'da Toprağa Verildi!

Geçtiğimiz günlerde samuray kılıcı ile öldürülen Başak Cengiz'in cenazesi adli tıp raporundan sonra son yolculuğuna uğurlandı.

11.11.2021-15:37 - (Son Güncelleme: 11.11.2021-17:22)

Son dakika gelen bilgilere göre, 10 Kasım günü bir kişinin Samuray Kılıcı ile öldürdüğü Mimar Başak Cengiz'in cenazesi son yolculuğuna uğurlandı.

İstanbul'da yaşadığı güvenlikli sitede bir kişinin samuray kılıcı ile saldırması ile hayatını kaybeden Başak Cengiz'in cenazesi memleketi Ankara'da toprağa verildi.

NİŞANLISI DURUMA TEPKİLİ

Acılı nişanlı yaşadığı acının tarifsiz olduğunu söylerken katil hakkında şu açıklamaları yaptı; "İdam getirsinler. Psikolojik sorunları varmış. Çıkıp birini öldürecekmiş. Her gün servise binen benim sevgilim o gün servise binmedi. Onu beklermiş"


NİŞANLIM BİR MELEKTİ

Güçlükle konuşan acılı nişanlı Mahir Mızrak yaptığı açıklamaların devamında şu sözleri söyleyerek nişanlısını andı;  "Kendisini bilmez birinin saldırına uğradı ve hayatını kaybetti. Kendisi bir melekti ve bu dünyaya fazlaydı, bu yüzden çekip gitti. Saldırgan yakalandı ve konunun takipçisi olacağız. En ağır şekilde cezalanmasını istiyoruz. Hatta idam istiyoruz. Her gün servise binen benim sevgilim o gün servise binemedi. Pazar günü işi bitiyordu onu alıp gelecektim. Düğün hazırlıklarına başlayacaktık. 6 aydır nişanlıydık, 2 yıldır beraberdik. Görevi çıkmasaydı ve oraya gitmeseydi daha erken evlenecektik. Ancak cenaze arabasıyla getirdim onu" 


SAMURAY KILICI İLE ÖLDÜRÜLEN KADININ AİLESİ PERİŞAN OLDU

Kızının samuray kılıcı ile öldürüldüğünü öğrendiğinde bayılan ve cenazede akrabaların yardımı ile ayakta duran acılı baba Beyhan Cengiz yaptığı açıklamalarda şu sözleri söyledi;  'Yavrumu dalından kopardılar, yavrum doğradılar, yavrumu bizden ayırdılar. Geri dönecektin, gelin olacaktın yavrum. Kuzum benim' diyerek feryat ederken baygınlık geçirdi. Baygınlık geçiren Babayı olay yerinde bulunan ambulansla hastaneye kaldırıldı.


NELER YAŞANMIŞTI?

İstanbul Ataşehir’de geçtiğimiz akşam trajik bir olay yaşandı. Akşam saat 19.00 civarı gerçekleşen olayda Ataşehir’in Barbaros Mahallesi’nde ikamet eden Göktürk B. İsimli şahıs aynı sitede yaşayan Başak Cengiz’i samuray kılıcı ile saldırarak öldürdü. Ataşehir'de Göktürk B.'nin samuray kılıcıyla saldırarak ağır yaraladığı Başak Cengiz (28) hastanede hayatını kaybetti. Akli dengesinin yerinde olmadığı iddia edilen cinayet zanlısı Göktürk B. gözaltına alındı. Olay, geçtiğimiz gün akşam saat 19.00 sıralarında Barbaros Mahallesi'nde bulunan bir sitede gerçekleşti. Göktürk B., aynı sitede ikamet eden Başak Cengiz (28)'i samuray kılıcıyla saldırarak ağır yaraladı. Saldırı sonrası, ağır yaralanan genç kadın kanlar içinde yere yığıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal