Samsung Galaxy Fit 2 Tanıtıldı! İşte Özellikleri Ve Fiyatı

Yeni giyilebilir teknoloji ürünü Samsung Fit 2’in tanıtımı gerçekleşti. Daha büyük ekran ve batarya ile gelecek olan cihazın özellikleri ve fiyatı da belli oldu.

03.09.2020-16:29 - (Son Güncelleme: 03.09.2020-16:27) Samsung Galaxy Fit 2 Tanıtıldı! İşte Özellikleri Ve Fiyatı

Samsung’un giyilebilir teknoloji alanında en çok tutulan ürünlerinden biri olan Galaxy Fit akıllı bilekliğinin ikinci versiyonu tanıtıldı. Galaxy Fit 2 ismiyle gelen akıllı bileklik, daha büyük bir ekran ve daha uzun kullanım süresine sahip.

DAHA BÜYÜK EKRAN

Galaxy Fit 2, ekran kısmında 1.1 inçlik AMOLED’e sahip ve bu sayede daha büyük bir kullanım alanı sunuyor. Ayrıca cihazda 70 farklı saat teması bulunuyor. Bu sayede özelleştirme seçeneklerinde de artış gerçekleşti.

90 FARKLI AKTİVİTE

Galaxy Fit 2 sensörleri sayesinde fitness değerleri, nabız ölçümü ve uyku kalitesi ölçümü gibi işlemleri yapabiliyor. 5 farklı spor türünü otomatik tanıyabilen akıllı bileklik, 90 farklı aktivite için de manuel kontrol gerektiriyor.

GALAXY FIT 2 ÖZELLİKLERİ VE FİYATI

IP68 ile su altında kullanılabilen bileklik tek şarj ile 15 güne kadar kullanım süresi sunuyor. Önceki nesilde bu değerler 7-11 gün arasında değişiyordu. Galaxy Fit 2 için 46.76 Avro fiyat etiketi mevcut ve satışlar Ekim ayında başlayacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal