Samsun'da Ölümcül Kaza! Otobüs Dereye Uçtu! 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Samsun'da yaşanan otobüs kazasında 2 kişi öldü çok sayıda kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslar ile hastaneye taşındı.

17.10.2021-16:24 - (Son Güncelleme: 17.10.2021-17:09) Samsun'da Ölümcül Kaza! Otobüs Dereye Uçtu! 2 Kişi Hayatını Kaybetti

İstanbul'dan, Trabzon'a giden yolcu otobüsü Samsun'da yoldan çıkarak 150 metre yükseklikten dereye yuvarlandı. Kaza esnasında can pazarı yaşanırken ilk belirlemelere göre 2 ölü ve 15 yaralının olduğu bilgisi verildi.

150 METREDEN DÜŞTÜLER

Samsun'un Kavak ilçesin Ankara karayolu üzerinde saat 06.15 saatlerinde trafik kazası yaşandı. İHA'nın aktardığına göre İstanbul'dan, Trabzon'a giden yolcu otobüsü şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı ve 150 metreden dereye yuvarlandı.


2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kaza yerine kısa bir sürede gelen çok sayıda polis, ambulans, jandarma, iftaiye ve AFAD ekiplerinin yoğun çalışması sonrası kazazedelere ulaşıldı. Olay anında Sevilay Aksoy vefat ederken Zekiye Özdemir kaldırıldığı Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde vefat etti.


YARALILAR TEDAVİ ALTINDA

Kazada yaralanan Beyzanur Karadeniz, Süveyla Çakır, Nilgün Aydemir, Seded Yamaç, Tuğba Tur, Yakup Çakır, Ayşegül Alemdar, Bayram Çevik, Köksal Vural, Hüseyin Özdemir, Resul Demir, Fatih Efiloğlu, Osman Özsoy ve Mustafa Kurbetoğlu ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

ŞOFÖR: SARSINTIYLA UYANDIM

Kazanın ardından olay yerinden ayrılmayan ve kaza anında otobüsteki yatakta uyuyan aracın şoförü Mustafa Kurbetoğlu şu açıklamalara yer verdi; “İstanbul’dan Trabzon’a doğru gidiyorduk. Benim saatim dolmuştu ve dinlenmek için aracı yedek arkadaşa vermiştim. Başka bir şey hatırlamıyorum. Olay anında uyuyordum. Kazanın ardından beni bulunduğum yerden çıkardılar. Diğer şoförün durumunun iyi olduğunu söylediler. Kazanın ardından sarsıntı içerisinde uyandım. Ben de kazada kafamdan darbe aldım” dedi.


6 KİŞİNİN DURUMU AĞIR

Olay yerine kısa bir sürede gelen ve incelemelerde bulunan Samsun Valisi Zülkif Dağlı kaza hakkında yaptığı açıklamalarda şunları aktardı;  “Kazada 16 yolcumuz yaralanmıştı. 2'si hayatını kaybetti. Yaralılardan 6'sının tedavisi hastanelerimizde devam ediyor. Bu 6 kişinin hayati tehlikesi var gibi görünüyor.” dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal