Samsunda çıplak gezen adama meydan dayağı

Türkiye’ye çıplak gezen kişiler damga vurdu. Arda arkası kesilmeyen çıplak vatandaşlara bir yenisi daha eklendi. Samsun’da yaşanan olayda sokağa çıplak çıkan vatandaşa meydan dayağı atıldı. Çevredekiler gözlerine inanamazken orada bulunan kişiler tarafından darp edildi. İşte haberin detayları…

19.06.2022-09:39 - (Son Güncelleme: 19.06.2022-09:39) Samsunda çıplak gezen adama meydan dayağı

Ülkede sürekli çıplak gezen kişiler gündeme gelirken vatandaşlar artık isyan etmeye başladı. Sokak ortasında cinsel ilişki yaşayandan çıplak gezene kadar bir sürü olay yaşanırken vatandaşlarda artık tepkisiz kalmıyor. Son olarak Samsun’da meydana gelen olayda çıplak gezen şahıs çevredekiler tarafından darp edildi. İşte haberin detayları…

Samsun’da bir çıplak şahıs ortaya çıktı

Samsun, Batıpark'ta yaşanan olayda bir şahsın çırılçıplak olarak dolaştığını görenler gözlerine inanamadı. Ancak çevredekiler gördüğü olay karşısında tepkisiz kalmayarak şahsa meydan dayağı attı.

Son zamanlarda sık sık duyulan çıplak vatandaş olayları artık vatandaşları tedirgin ederken olayların ardı arkası da kesilmiyor. Her gün farklı bir şehirde yaşanan çıplak gezen şahıs olayı ya da cinsel ilişkiye girme olaylarına vatandaşlar yeter artık diyor.

Son olarak Samsun’da çok rahat bir şekilde çırılçıplak sokakta dolaşan şahıs çevredekiler tarafından darp edilirken bu görüntülerde çevrede bulunanlar tarafından kaydedildi.

Samsunda Çıplak Vatandaş

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal