Şampiyonlar Ligi'nde Gol Sağanağı

Şampiyonlar Ligi heyecanı, dün oynanan 8 maçla devam etti. Gecenin en dikkat çeken mücadelesinde son şampiyon Bayern Münih, Atletico Madrid'i 4-0'la geçerken, M.City ise Porto'yu 3-1 mağlup etti. Real Madrid ise sahasında Shakhtar'a ezildi.

22.10.2020-09:45 - (Son Güncelleme: 22.10.2020-09:47) Şampiyonlar Ligi'nde Gol Sağanağı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftası bu akşam oynanan 8 karşılaşma ile tamamlandı. Son şampiyon Alman devi Bayern Münih, sahasında konuk ettiği İspanyol temsilcisi Atletico Madrid'i, Kingsley Coman (2), Leon Goretzka ve Tolisso'nun golleriyle 4-0 mağlup ederek güzel bir başlangıç yaptı. Gecenin sürpriz sonucuna ise Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk imza attı.

Ukrayna temsilcisi Donetsk, Madrid karşısında ilk yarıyı Tete, Varane (k.k.), Solomon'un golleriyle 3-0 önde tamamladı. İkinci yarı İspanyol ekibi Luka Modric ve Vinicius Junior'un golleriyle skoru 3-2'ye getirse de 90 dakika Ukrayna ekibinin 3-2 üstünlüğü ile tamamlandı.

B Grubu’nda ise, Inter evinde ağırladığı Borussia Monchengladbach ile Romelu Lukaku’nun 90+1’de attığı golle 2-2 berabere kalırken, C Grubu’nda Manchester City, Porto’yu 3-1’lik skorla geçti.

D Grubu’nda Ajax’a konuk olan İngiliz ekibi Liverpool, mücadeleyi tek golle kazandı. Grubun diğer maçında İtalyan ekibi Atalanta, deplasmanda Midtjylland'ı 4-0'la geçti.

İŞTE SONUÇLAR:

A Grubu

Salzburg: 2 - Lokomotiv Moskova: 2

Bayern Münih: 4 - Atletico Madrid: 0

B Grubu

Real Madrid: 2 - Shakhtar Donetsk: 3

Inter: 2 - Mönchengladbach: 2

C Grubu

Olympiakos: 1 - Marsilya: 0

Manchester City: 3 - Porto: 1

D Grubu

Ajax: 0 - Liverpool: 1

Midtjylland: 0 - Atalanta: 4

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal