01.06.2022-16:29 (Son Güncelleme:19.06.2022-15:06)


1

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor formasıyla sık sık taraftarların eleştirisini alan isimlerden biri olan Hüseyin Türkmen'in yeni sezon öncesinde takımdan ayrılması bekleniyor.



2

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avıc'nın da kadrosunda Hüseyin Türkmen'i düşünmediğini net bir şekilde yönetime iletmişti.



3

Hüseyin Türkmen'in takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, Süper Lig'den de birçok takımın şimdiden Trabzonspor'un kapısını çaldığı öğrenildi.



4

Şampiyon Trabzonspor'da bu sezon beklentileri tam olarak karşılayamayan ve performansı yetersiz bulunan oyuncunun Rizespor'a transferine ise onay verildiği öğrenildi.



5

Bu anlamda oyuncunun Rizespor'a transferiyle ilgili yakın zamanda önemli gelişmelerin olması söz konusu.



6

Trabzonspor sezonu şampiyonlukla noktalarken takımdaki bazı isimlerin performansı geçersiz not aldı. Bordo mavililerde performansı eleştirilen isimlerden birisi de Hüseyin Türkmen oldu. Oyuncu gelecek sezon için kadroda düşünülmezken başka takıma transferine ise onay verildi.



7

Futbolcu kariyerine ise Ünye takımının altyapısında başladı. Ardından 1461 Trabzon altyapısının yolunu tuttu. Sonrasında ise Trabzonspor'a katıldı.



8

Ana mevkisi stoper olan Hüseyin Türkmen, sağ bek ve önlibero olarak görev alabiliyor.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR