20.12.2021-13:44 (Son Güncelleme:20.12.2021-13:44)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'da geçtiğimiz günlerde alınan kötü sonuçların ardından Teknik Direktör Hakan Kutlu ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktörlük koltuğu bir kez daha boşalmıştı.



2

Kasımpaşa ile toplamda sadece 7 karşılaşmaya çıkan Teknik Direktör Hakan Kutlu, bu karşılaşmalarda 1 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 2 beraberlik alarak beklentilerin oldukça altında kalmıştı.



3

Teknik direktör arayışlarına hızlı bir şekilde başlayan Kasımpaşa yönetimi, çeşitli adaylarla yaptığı görüşmelerin ardından rotasını belirledi.



4

Kasımpaşa yönetiminin teknik direktörlük koltuğunu tecrübeli teknik adam Samet Aybaba'ya emanet etmek istediği ve görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi.



5

Beşiktaş'ta geçtiğimiz haftalarda Sergen Yalçın ile yolların ayrılmasının ardından ismi siyah beyazlı kulüp ile de anılan Samet Aybaba, Beşiktaş yönetimi ile bir görüşme gerçekleştirmemiş ve siyah beyazlıların adayları arasında yer almamıştı.



6

Spor Toto Süper Lig'de son olarak Adana Demirspor'u çalıştıran Samet Aybaba, yaşadığı anlaşmazlıkların ardından Eylül ayında Adana ekibi ile yollarını ayırmış ve o süreçten beri bir kulüp ile anlaşma sağlayamamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR