Salih Ulusoy kimdir? Atatürk Ve Laiklere küfürlü paylaşımları ile gündeme gelen Din Kültürü Öğretmeni

Yozgat'ta Din Kültürü öğretmenliği yapan Salih Ulusoy Atatürk ve Laiklere yaptığı küfürlü paylaşımlarla gündem oldu. Peki Salih Ulusoy kimdir detaylar haberimizde yer almaktadır.

21.03.2022-09:27 - (Son Güncelleme: 21.03.2022-09:28) Salih Ulusoy kimdir? Atatürk Ve Laiklere küfürlü paylaşımları ile gündeme gelen Din Kültürü Öğretmeni

Yozgat Boğazlıyan Şükran Ana İMKB Ortaokulu'nda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenliği yapan Salih Ulusoy, Atatürk ve Laiklere yaptığı küfürlü paylaşımlarla gündeme geldi. Laik ve Kemalistlere "deyyus" "kefere" "boynuzlu" ve "o. çocuklar" ifadelerini kullandığı paylaşımlar yapan Ulusoy, İlçe Milli Eğitim'e şikayet edildi. Salih Ulusoy'un eşi Gülten Ulusoy'un Boğazlıyan Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığı yaptığı iddia edildi. 

Salih Ulusoy'un yaptığı skandal paylaşım

Salih Ulusoy'un yaptığı o skandal paylaşım

Salih Ulusoy yaptığı skandal paylaşımda şu sözleri kullandı: "Yerinizi bilin soysuzlar! Ermeni, Rum, Yahudi soysuzları! Laik, Kemalist  ataputçu, putperest deyusları, dürzüleri, kefereleri! Laik, Kemalist ataputçu, putperest! Din, devlet, hükümet, Osmanlı düşmanı boynuzlu çapulcu.  Ülkesini dışarıya şikayet eden, satan lanetli Lut kavminin soyu sopu belli olmayan soysuz beynemaz. Karaktersiz o çocukları." Ulusoy yaptığı bir diğer paylaşımda ise "Ortaçağ’da yetişmişsen karadan gemiler yürütüp çağ açıp kapatıyorsun! Ortaçağ’da yetişmişsin sihalar ihalar yapıp yerli araba üretiyorsun! Fakat, çağdaş ve laiksen bir mezeye Kıbrıs’ı, 1 kg rakıya Musulu, Kerkük’ü verip leblebi yemeyi öğrenmek için 2 bin 500 liraya kitap alıp okuyorsun." ifadelerini kullandı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal