Sakla Beni 23. bölüm fragmanı: Sakla Beni yeni bölümde neler olacak?

Star TV ekranlarında yayınlanan Sakla Beni dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. OGM Pictures imzasıyla izleyenlerle buluşan dizinin yeni bölümünde neler olacağını öğrenmek isteyenler arama motorlarını Sakla Beni yeni bölüm izle, Sakla Beni son bölüm özeti, Sakla Beni tek parça full izle gibi terimlerle sorguluyor.

04.04.2024-16:53 - (Son Güncelleme: 04.04.2024-16:53) Sakla Beni 23. bölüm fragmanı: Sakla Beni yeni bölümde neler olacak?

Sakla Beni dizisi, her Perşembe akşamları Star TV ekranlarında izleyenlerin karşısına çıkıyor. Yönetmenliğini Nadim Güç’ün yaptığı senaristliğini ise Armağan Gülşahin ile Nergis Otluoğlu Akoğlu’nun üstlendiği başarılı yapımın yeni bölümünde neler olacağını öğrenmek isteyenler internete yönelerek Sakla Beni yeni bölümde neler olacak? sorusunu araştırıyor. 

Sakla Beni yeni bölümde neler olacak?

Kadir, Naz'ı işle ilgili yaşananlar yüzünden kızdırdıktan sonra onun affını kazanmak için büyük bir çaba sarf eder. İncila, kendisinden habersiz yapılan planı öğrendiğinde büyük bir şaşkınlık yaşar ve bu durum Naz'ı öfkelendirir. Kont Ziya, İncila'nın haberdar olduğunu Mete'ye bildirir ve ilişkinin imkansızlığına dikkat çeker.

Sakla Beni 23. bölüm fragmanı: Sakla Beni yeni bölümde neler olacak?

Naz, Kadir'in çabaları sonucunda affederken bir gelişme yaşanır ve moralini düzelir. İçindeki sıkıntılarla başa çıkmakta zorlanan İncila, Mete'nin tavrından rahatsız olur. Kadir, gerçekleri açıklamak için Mete'yle yüzleşirken, İncila da duygularını ifade etmesi ve adım atması için onu cesaretlendirir. Naz, önemli bir konuşmayı gizlice dinler ve Mete ile karşı karşıya gelirken beklenmedik bir hamle yaparak aşkına sahip çıkar.

Sakla Beni yeni bölüm ne zaman?

Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel ve Asude Kalebek gibi isimlerin başrollerinde olduğu Sakla Beni dizisi yeni bölüm 4 Nisan 2024 Perşembe günü saat 20.00’de Star TV ekranlarında yayınlanacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal