Şakir Çakır kimdir, nereli, kaç yaşında? Suriyeli yaşlı kadına tekme atan Şakir Çakır tutuklandı

Gaziantep’te bir banka oturan Suriyeli yaşlı kadına tekme atan Şakir Çakır tutuklandı. Bu olay sonrasında Şakir Çakır hakkında araştırmalar da artış gösterdi. Peki Şakir Çakır kimdir, nereli, kaç yaşında? Sorunun yanıtı haberimizde...

31.05.2022-10:05 - (Son Güncelleme: 31.05.2022-10:05) Şakir Çakır kimdir, nereli, kaç yaşında? Suriyeli yaşlı kadına tekme atan Şakir Çakır tutuklandı

Gaziantep’te yaşayan ve Suriye uyruklu olduğu bilien Leyla Muhammed adındaki yaşlı kadının yüzüne, 'çocuk kaçırdığı' iddiası ile tekme atan saldırgan Şakir Çakır’ın tutuklandığı öğrenildi. Yaşanan bu olay sosyal medyada geniş yankı bulurken Şakir Çakır hakkındaki araştırmalar da bu olayla beraber hız kazandı. Peki Şakir Çakır kimdir, nereli, kaç yaşında?

Şakir Çakır kimdir, nereli, kaç yaşında?

Şakir Çakır isimli kişi, Gaziantep'te 70 yaşında olan Suriye uyruklu yaşlı kadının yüzüne 'Çocuk kaçırdı' iddiası ile tekme savuruyor. 39 yaşında olduğu öne sürülen saldırganın birçok suçtan da sabıka kaydı olduğu öğrenildi. Saldırgan Şakir Çakır’ın aralarında yaralama, fuhuşa teşvik ve aracılık suçunun da olduğu 9 ayrı suç kaydının olduğu belirtildi. Darbedilen Leyla Muhammed'in de şikayetçi olduğu ifade ediliyor.

Şakir Çakır

Saldırdığı Leyla Muhammed adlı yaşlı kadının ise engelli olduğu ortaya çıktı. Bankta oturan Leyla Muhammed'in yüzüne tekma atan saldırganın görüntüleri ise sosyal medyada birçok kullanıcının tepkisine neden oldu.

Suriyeli kadına tekme atan Şakir Çakır tutuklandı mı?

Yaşanan olayın ardından açıklama yapan Gaziantep Valisi Davut Gül saldırganın tutuklandığını söyleyerek, ‘’Engelli ve yaşlı teyzemize tekme atan kişi emniyetimizin titiz çalışması sonucu tespit edilmiş ve savcılığımız tarafından gözaltına alınmıştır. Vali yardımcımız, teyzeyi evinde ziyaret ederek devletimizin sıcak elini uzatmıştır. Kriminal tiplere fırsat vermeyeceğiz. Üzgünüz” ifadelerine yer verdi. AKP Sözcüsü Ömer Çelik de konu hakkında ‘’70 yaşındaki Leyla Muhammed annemize uygulanan şiddet hepimizi derinden üzmüştür. Sabıkalı fail Şakir Çakır hakkında Adli ve İdari birimler gerekli hukuki süreci yürütmektedir. Milletimizin vicdan sahibi tüm fertleri mağdur annenin yanındadır.'' sözlerini kullandı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal