Sakaryaspor Teknik Direktör Tuncay Şanlı ile yollarını ayırdı!

Spor Toto 1. Lig'e yükselen Sakaryaspor'da teknik direktör Tuncay Şanlı ile yolların ayrıldığı duyuruldu. 40 yaşındaki çalıştırıcı ile ilgili yaşanan gelişme büyük yankı uyandırdı.

19.05.2022-09:09 - (Son Güncelleme: 19.05.2022-09:21) Sakaryaspor Teknik Direktör Tuncay Şanlı ile yollarını ayırdı!

Bu sezon Spor Toto 1. Lig'e yükselme başarısı gösteren Sakaryaspor'da çarpıcı gelişmeler yaşanıyor. Kulüp son yaptığı açıklamada takımın teknik direktörü Tuncay Şanlı ile yola devam edilmeyeceğini duyurdu. Ortaya çıkan haber sonrası gözler Tuncay Şanlı'ya çevrildi.

Resmi açıklama geldi

Sakaryaspor'dan yapılan açıklamada, 'Teknik Sorumlumuz Tuncay Şanlı ile karşılıklı anlaşma sonucunda yolları ayırma kararı almış bulunmaktayız. Sn. Tuncay Şanlı hocamıza Sakaryaspor için geçmişten bugüne kadar verdiği emekler için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.' ifadelerine yer verildi.


10 yıl sonra geri döndüler

Marmara ekibi Sakaryaspor, 2011-2012'de veda ettiği Spor Toto 1. Lig'e geri dönme başarısı gösterdi. Türk futbolunun köklü ekibi, 2006-2007 sezonunda Süper Lig'de mücadele vermişti. 

Teknik adam ile 13 puan elde ettiler

Sakaryaspor Tuncay Şanlı yönetiminde 6 karşılaşmaya çıktı, Sakarya ekibi bu maçlardan 13 puan topladı. Marmara ekibinde Tuncay Şanlı ile ilgili alınan karar ise resmen gündeme oturdu. Teknik adamın yeni adresi ise futbolseverler tarafından büyük merak konusu haline gelmiş durumda.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal