Sakarya'daki Havai fişek Fabrikasında Meydana Gelen Patlamadan Yeni Görüntüler!

Sakarya'da havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamaya ilişkin kritik bir gelişme yaşandı. Şehrin Hendek ilçesinde 3 Temmuz günü gerçekleşen patlamanın güvenlik kamera görüntüleri bulundu. Patlama sonucunda yedi kişi yaşamını yitirmiş, 127 kişi de yaralanmıştı.

12.11.2020-15:19 - (Son Güncelleme: 12.11.2020-16:12)

Sakarya’nın Hendek ilçesinde yer alan havai fişek fabrikasında 3 Temmuz günü gerçekleşen ve şehrin pek çok noktasından sesi duyulan patlamalarda yedi kişi yaşamını yitirmiş, 127 kişi de yaralanmıştı.

DHA'da  yer alan haberine bakıldığında, patlamanın gerçekleştiği fabrikanın güvenlik kameralara görüntüleri mahkeme dosyasına eklendi. Görüntülerde patlamanın ardından yaşanan büyük telaş ve tavandan kopan parçaların çalışanların üzerine düştüğü görülüyor.

BEŞ ŞAHIS TUTUKLANMIŞTI

Patlamayla ilgili yakalanan aralarında fabrika sahibinin de içinde olan beş zanlı tutuklanmış, bir zanlı da adli kontrol koşuluyla özgür bırakılmıştı. Havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamanın mahkeme süreci 6-7-8 Ocak 2021 tarihlerinde başlayacak.

Sakarya 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde olacak duruşmada tutuklu zanlılar ve fabrika personellerden oluşan 100'ün üzerinde şahsın ifadesine başvurulacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal