Sakarya'da üşüdüğü için ateş yakan adam, yanarak hayatını kaybetti

Sakarya’da kan donduran bir olay meydana geldi. Soğuktan korunmak için ateş yakan bir kişi aracında yanarak feci bir şekilde can verdi.

19.03.2022-15:33 - (Son Güncelleme: 19.03.2022-15:33) Sakarya'da üşüdüğü için ateş yakan adam, yanarak hayatını kaybetti

Sakarya’ya bağlı Hendek ilçesinde yaşanan olaya göre, küçükbaş hayvanlarının bulunduğu ağılın yanında arabasının içerisinde bulunan Sebahattin Bıçakçı (48) ısınmak için soba kovasının içerisinde ateş yaktı. Sonrasında soba kovasının etkisiyle aracının alev alması sonucu Bıçakçı arabanın içerisinde yanarak yaşamını yitirdi. 

Yanmış halde bulundu

Alınan bilgilere göre söz konusu olay, Hendek ilçesine bağlı Esentepe Mahallesi’nde yaşandı. Bölgede yaşayan vatandaşlar, yol kenarında park halinde duran hafif ticari araçtan alevlerin yükseldiğini görünce yetkili ekipleri olay yerine çağırdı. Bölgeye gelen itfaiye ekipleri söz konusu yangını kısa bir zamanda söndürürken araçta bulunan Sebahattin Bıçakçı’nın otomobil içerisinde yanarak hayatını kaybettiği fark edildi.

Yanmış halde bulundu

Yapılan soğutma çalışmalarının ardından yürütülen incelemede, Bıçakçı’nın aracın yanındaki ağılda bulunan küçükbaş hayvanlara bakmak için geldiği havanın soğukluğu sebebiyle ateş yaktığı öğrenildi. Sebahattin Bıçakçı’nın köz kovasında ateşi yaktıktan bir süre sonra kovayı arabanın içerisine taşıdığı aktarıldı. Bıçakçı’nın araba içerisinde yanmış halde bulunan cesedi otopsi için morga götürülürken, yetkili birimler konuyla ilgili inceleme başlattı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal