26.03.2022-10:06 (Son Güncelleme:24.11.2022-09:20)


1

Sakarya'nın karasu ilçesinde, necmi talha K. (10), iddiaya göre, yatakta birlikte gördüğü annesi zeynep K. (40) ve komşusu K.Y (40) tarafından yastıkla boğularak öldürüldü.



2

Zeynep K. ifadesinde, oğlunun bu sabah kendilerini yatakta yakaladığını, bu nedenle de K.Y ile birlikte Necmi Talha’yı öldürdüklerini itiraf etti. Zeynep K. ile K.Y’nin sorgusu sürüyor.



3

Karasu'da stat caddesi üzerinde bulunan apartmanın zemin katında oturan 2 çocuk annesi zeynep K, sabah saatlerinde ilçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek oğlu Necmi Talha K.’yı yastıkla boğarak öldürdüğünü söyledi.



4

Anne, polise "oğlum öldü, evde şu an" dedi. Zeynep N.’nın ifadesinin ardından eve giden polis ve 112 acil ekibi, hareketsiz halde buldukları çocuğu yaşama döndürmek umuduyla Devlet Hastanesi’ne götürdü.



5

İşte canice katledilen küçük çocuk...



6

Ancak minik Necmi Talha, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülemedi. Yapılan ilk incelemede, çocuğun yastıkla boğulduğu belirlendi.



7

Acı haberi alıp hastaneye gelen bir tavuk çiftliğinde çalışan baba I.K, "karım olacak ş.... nerede?" diye bağırdı. Polisin gözaltına aldığı zeynep K., bu kez oğlunu okula gitmediği için öldürdüğünü söyledi. Şüphelinin çelişkili ifadeler verdiğini belirleyen polis, birlikte olduğunu anladığı komşusu K.Y.’yi de gözaltına aldı. Zeynep K. daha sonra ifadesini değiştirerek, oğlunun bu sabah kendilerini yatakta yakaladığını, bu nedenle de K.Y ile birlikte Necmi Talha’yı öldürdüklerini söyledi.



8

Aldatmalar neden arttı?

Aldatmalar neden arttı?

Pozitif psikoterapist selma henrichs, sosyal ağların kullanımının atmasına paralel olarak, evlilik terapisi için gelenlerde aldatma olaylarının da son yıllarda büyük artış gösterdiğini söyledi. Almanya'nın köln kentinde pozitif psikoterapist olarak çalışan selma henrichs, özellikle son yıllarda aldatma oranlarında büyük artış olduğunu dile getirerek bunun sebebini sosyal ağların yayılmasına bağladı. kendilerine evlilik terapisi için gelen hastalarda ayrıca bilinenin aksine sadece erkeklerin değil, aynı oranda kadınların da eş ya da sevgililerini aldattıklarını gözlemlediklerini belirterek, “ne yazık ki evliliklerde son yıllardaki bir çok sorun aldatmayla sonuçlanıyor. çünkü insanlar evdeki sorunlarını kendi aralarında çözmek, bunun için bir çözüm üretmek yerine farklı arayışlara girebiliyorlar. bir başkasıyla daha mutlu olabileceklerine inanmak onlara daha kolay gelebiliyor. terapilerdeki aldatma oranlarına baktığımızda eskiden sadece erkeklerin aldatması çok daha olağan birşeyken şimdi artık kadınların da erkeklerin de benzer oranda aynı şeyleri yapmaya çalışabiliyorlar dedi.



9

Pozitif psikoterapist selma henrichs, aldatma oranlarının artışında sosyal ağların da etkili olduğunu belirterek şöyle konuştu: “aldatma olaylarının artmasında açıkçası biraz da bu sosyal paylaşım sitelerinin yaygınlaşması etkili. normalde gidip bir insanla çok fazla konuşmaya cesaret edemeyen, ilk adımı atmakta zorlanan kişiler için bu tarz sosyal paylaşım siteleri tabi daha da kolaylık sağlıyor. insanlar haklı olarak mutlu olmak istiyor ama bunun için çaba sağlamak istemiyor. yüz yüze olunmadığı için daha rahat davranılabiliyor ya da kişinin kimliğini gizleme şansı daha fazla olabiliyor dolayısıyla bu tarz siteler sayesinde aldatma olaylarının da oldukça yükseldiğini gözlemliyorum.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr