21.07.2022-13:49 (Son Güncelleme:21.07.2022-13:49)


1

Sakarya'da dayak yiyen kadın kabusu yaşadı

Sakarya'da dayak yiyen kadın kabusu yaşadı

Ailesi ile tatile Karasu'ya gelen 20 yaşındaki Ş.Ö. akşam saatlerinde sahil yürüyüşü yaptığı sırada Talip Altındal tarafından sözlü tacize uğradı.



2

İlk başta Altındal'ı sözlü olarak uyaran Ş.Ö. daha sonra ise arabasının plakasını çekti.



3

Genç kızın kendisini polise şikayet edeceğini söylemesi üzerine deliye dönen Talip Altındal, otomobiliyle genç kızı ezmeye çalıştı.



4

Sakarya'da ki kadını döven adam nereli?

Sakarya'da ki kadını döven adam nereli?

Talip Altındal Sakaraya'da yaşıyor. Sosyal medya hesabından daha önce de sık sık silah fotoğrafları paylaştığı görüldü. Yaşının ise 38 olduğu iddia edildi.



5

Silah fotoğrafları

Silah fotoğrafları

İşte 2018 yılında sosyal medya hesabından yaptığı o paylaşımlar...



6

Sakarya'da dayak yiyen kadın nereli?

Sakarya'da dayak yiyen kadın nereli?

20 yaşında olan Ş.Ö.'nün 2002 İstanbul doğumlu olduğu bilinirken tatil için ailesiyle Sakarya'ya geldiği öğrenildi.



7

Yaşadığı dehşeti anlatan genç kız şu sözleri kullandı; Tacize devam edince aracın fotoğrafını çektim. Telefonu elimden almaya çalıştı. Biraz ilerledi aracıyla, sonra geri geri gelerek beni ezmeye çalıştı. Tehditler savurunca da kaçmaya çalıştım ve açık olan tekel bayiine sığındım. Peşimden gelerek beni tekme tokat dövdü.



8

Telefonumu kırdı ve 'Beni bu telefonla mı çektin. Beni bu telefonla mı polise şikayet edecektin' dedi. Güvenlik kameralarında sadece 30 saniye gözüken dehşet anları tekel bayinin içinde de devam etti.



9

Dakikalarca dehşeti yaşadım ve öleceğimi düşündüm o an. Telefonuma odaklanıp tamamen parçalamaya çalıştığını fark edince koşarak caddeye çıktım. O sırada caddede bir kadın beni otomobiline alarak sakladı. Tekelden tekrar dışarı çıkan adam kendi aracından silah alarak beni aradı ve herkesi tehdit etti. Kuzenlerim geldi olay yerine, kuzenlerimin başına silah dayayıp tehdit etti. Otomobiline sığındığım kadın, beni karakola götürdü. Şikayetçi oldum ve yakalanarak tutuklandı. Umuyorum en ağır şekilde ceza alır. Ben, sizin kameradan izlediğiniz o 30 saniyeyi 30 yıl gibi yaşadım"

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr