Sahte Jandarma, Gerçek Jandarmalara Yakalandı

Denizli'de kendisini Jandarma olarak tanıtarak vatandaşları dolandırmaya çalışan şahıs, Jandarma Komutanlığı'nın yaptığı operasyonu sonucu yakalandı.

29.09.2020-14:21 - (Son Güncelleme: 29.09.2020-13:53) Sahte Jandarma, Gerçek Jandarmalara Yakalandı

Denizli'de 7 suç kaydı bulunan şahıs, kendisini jandarma olarak tanıtan 22 yaşındaki M.Ç., vatandaşı dolandırmaya çalıştı. JASAT ve Tavas İlçe Jandarma Komutanlığı'nın yaptığı başarılı operasyon sonucu saklandığı metruk evde yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli, sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Olay, 27 Eylül'de Tavas ilçesi Karahisar Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre hakkında 7 suç kaydı bulunan 22 yaşındaki M.Ç., çiftçilik yapan 60 yaşındaki H.Ç.'yi telefonla arayarak kendisini jandarma olarak tanıttı. Şüpheli, H.Ç.'ye adının bir cinayet soruşturmasına karıştığını, eve gelerek evde bulunan değerli eşyalar ve paraları alacağını söyledi. 

PANİĞE KAPILIP KAÇTI

Yaklaşık 1 saat sonra eve gelen ve altınlarla para isteyen şüpheli, 60 yaşındaki H.Ç.'nin şüphelenmesi ve göreviyle ilgili çeşitli sorular sorması üzerine paniğe kapılıp kaçtı. H.Ç.'nin durumu jandarmaya bildirmesi üzerine olaya ilişkin soruşturma başlatıldı. JASAT ve Tava İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, şüphelinin tespiti için çalışma başlattı. Ekiplerin yürüttüğü operasyon sonucu şüpheli M.Ç., saklandığı metruk evde gözaltına alındı. Şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal