19.02.2024-17:31 (Son Güncelleme:19.02.2024-17:31)


1

Yarışmanın iddialı isimlerinden olan Sahra Işık Survivor'ı bırakmasından sonra yaptığı paylaşımlarla da adından söz ettiriyor. Survivor Sahra'nın kocası ile yaşadığı tartışma sebebiyle yarışmadan ayrıldığı iddiaları konuşulurken yarışmacının yaptığı paylaşımlarla gündemde.



2

Sahra "Yarışmacının dışında her iğrençlik yaşandı" sözleriyle ortalığı karıştırdı.



3

Survivor'ın iddialı isimlerden Sahra Işık yarışmayı ani bir kararla bırakınca herkes nedenini merak etti.



4

Sahra'nın apar topar adadan İstanbul'a dönmesi sonrasında Seda Aktuğlu'nun Sahra'nın eşi İdris Aybirdi'ye giderek "Adada arkandan senin servetine çökmek istediğini söylüyor" dediği iddia edildi.



5

İddialar gündeme bomba gibi düşerken Sahra'dan herhangi bir yalanlama gelmedi ancak imalı paylaşımların ardı arkası kesilmedi.



6

Sahra Işık "Elbet konuşacağım elbet gerçekler ortaya çıkacak sadece sakinliğimi kontrol etmek için bekliyorum" diyerek şunları söyledi: "Çok haksızlığa uğradım. Kendi içimdeki savaşları tahmin bile edemezsiniz ondan hep sessizdim. Güçlü durmaya çalıştıkça sırtımdan vuruldum. Keşke Survivor yaşamak olsaydı tek olay ama yarışmanın haricinde her iğrençlik yaşandı. Değmeyecek insanların iftiraları temaları önemli değil ama evime girip ekmeğini yiyen kardeşlerim dediğim insanın kalleşliği beni bitiren oldu"

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr