Şahane Hayaller film konusu ve oyuncuları

Sosyal medya üzerinden Nalet Bebe adındaki ünlü Ömer Başdoğan'ın senaryosunu yazdığı ve başrolünde de kendisinin bulunduğu Şahane Hayaller filmi komik anılara ev sahipliği yaparken vatandaşlar Şahane Hayaller film konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Şahane Hayaller filmi hakkında merak edilenler haberimizde yer almaktadır

26.06.2022-14:28 - (Son Güncelleme: 26.06.2022-14:28) Şahane Hayaller film konusu ve oyuncuları

Şahane Hayaller filmi, sosyal medya üzerinden gündeme gelirken Ömer adındaki gencin şair olma hevesiyle yaşadıklarını komik bir dille anlatmaktadır. Komik film arayışında olanlar için önerilen Şahane Hayaller filmine dair detaylar ve fragman haberimizde

7 Şubat 2020 tarihinde vizyona giren Şahane Hayaller filmi komedi türünde izleyicilerle buluşurken beğeni yorumları da sıklıkla gelmektedir. Yönetmen koltuğunda oturan isim Ömer Faruk Yardımcı olurken oyuncular ise Ömer Başdoğan, Salih Kalyon, Suzan Aksoy yer almaktadır.

Şahane Hayaller film fragmanını izlemek isteyenler https://www.youtube.com/watch?v=CkDO-nKIBF8 bu adres üzeirnden ulaşabilir. 

Şahane Hayaller film konusu

Şahane Hayaller film konusu

Filmin baş karakteri olan Ömer, şair olmak isteyen genç olurken bu yolda yaşadıkları komik bir dille anlatılmaktadır. Ömer küçük yaşlardan beri içinde şiir aşkı olmasından dolayı 30'lu yaşlarında beri bir işe girememiş ve uğraşı olmayan bir genç haline gelmiştir. Bu yaşında kadar yüzlerce şiir yazmış fakat hiçbiri edebi anlam içermemektedir. Yıllar sonra lise arkadaşı Ali ile karşılaşır ve Ömer'i kitap çıkarma konusunda ikna eder. Kitap çıkardığında çok ünlü olacağını ve çok satacağını vaat eder. Ömer kitap çıkarma sürecine girerken annesinden borç alarak kitabını bastırır. Beklenen olmaması üzerine Ömer, hem borçlanır hem de şairlik hayallerini için sona gelir. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal