Sağlık sektöründe yeni düzenleme! Ülke geneli hastanelerin girişinde güvenlik tedbirleri arttırıldı

Sağlık sektöründe yaşanan üzücü haberler üzerine Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hastanelerde ki güvenliklerin arttırılması adına konuşmalarda bulundu. Bunun üzerine sosyal medya üzerinden paylaşım yapan Koca, sevindirici haberi paylaştı. Hastanelerin kapılarında güvenlik önlemi arttırılıyor. İşte detaylar..

17.07.2022-09:16 - (Son Güncelleme: 17.07.2022-09:16) Sağlık sektöründe yeni düzenleme! Ülke geneli hastanelerin girişinde güvenlik tedbirleri arttırıldı

Son dönemlerde üst üste yaşanan sağlık sektöründe ki ölümler ve şiddetler üzerine harekete geçildi. Sebepsiz yere öldürülen ve şiddete uğrayan doktor sayısı gün geçtikçe artış göstermektedir. Bunun üzerine Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan yüz güldüren haber geldi. 

Sağlık Bakanı paylaştı, yüzler güldü! Sağlık sektöründe tedbirler arttı 

Hastanelerde yaşanan şiddet görüntülerinin yanı sıra bıçaklama, silah gibi unsurlarla doktora saldırıda fazlasıyla meydana gelmektedir. En son Konya'da öldürülen doktor üzerine çalışmalar hız kazanarak yeni tedbirlere gidildi. Hastanelerin kapısında bulunan Kapı Güvenlik Sistemleri'nin başında güvenlik görevlerinde bulunması üzerine sağlık çalışanları adına memnuniyet artmaktadır. Bunun üzerine Koca twitter hesabından şu sözlere yer verdi:  "Ülke geneline yayılacak sistemle şiddete bir engel koyuyoruz. Bir değişim de hizmet alırken ki davranışta olmalı. Daha fazla anlayış da bir katkı" ifadelerini kullandı.

Fahrettin Koca twitter paylaşımı

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal