Saç Ekimi Nasıl Yapılır?

Saç ekimi, saç ekimi nasıl yapılır, saç ekimi sonrası, saç ekimi ameliyatı kaç saat sürer, saç ekiminde saç nereden alınır, saç ekimi sonuçları konuları ile ilgili detaylar haberimizde...

08.05.2018-10:34 - (Son Güncelleme: 08.05.2018-10:07) Saç Ekimi Nasıl Yapılır?

Saç ekimi, saç ekimi nasıl yapılır, saç ekimi sonrası, saç ekimi ameliyatı kaç saat sürer, saç ekiminde saç nereden alınır, saç ekimi sonuçları ile ilgili merak edilen detaylar haberimizde...

SAÇ EKİMİ, SAÇ EKİMİ NASIL YAPILIR?

Erkeklerin ve kadınların ortak sorunlarından bir olan saç dökülmesine günümüz teknolojisi ile uzun zamandır uygulanan saç ekimi ile çözüm kesin olarak bulundu. Lokal anestezi ile yapılan saç ekimi, FUT ve FUE olmak üzere 2 yöntemi kapsar ve bugün bu 2 yöntemden yaygın olarak uygulananı FUE tekniğidir.

SAÇ EKİMİNDE SAÇ NEREDEN ALINIR

FUE tekniğinde kulağın hizasından başlayıp başın arka tarafı ve enseyi içine alarak diğer kulağın hizasına kadar uzanan bölgeden alınan saç kökleri saçsız alana nakledilir.

SAÇ EKİMİ AMELİYATI KAÇ SAAT SÜRER

Saç ekimi operasyonunda ilk 2 - 3 saat greftlerin alım sürecidir bu süreç tammalandıktan sonra greft miktarına göre operasyon ortalama 2 - 4 saat sürmektedir.

SAÇ EKİMİ SONRASI

SaçeEkim süreci tammalandıktan sonra bölge açık bırakılır, greft alınan bölge ertesi gün açılmak pansuman yapılır ve o şekilde kapatılır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal