Öksürüğü Hemen Kesecek Pratik 2 Bitki Çayı Tarifi

Bir türlü geçmeyen inatçı öksürüğünüz varsa aman dikkat! Soğuk algınlığı ile gelen bu durum, enfeksiyona neden olabilir. Peki kısa sürede öksürük nasıl tedavi edilir? Doğal çaylarla öksürük tedavi yöntemleri.

15.11.2019-12:11 - (Son Güncelleme: 15.11.2019-11:59)

Geçmeyen inatçı öksürüğünüzü kesmek için evde kendi ellerinizle hazırlayacağınız enfes bitki çayları ile siz de şifanızı bulabilirsiniz. İşte en etkili iki bitki çayı tarifi.

NANE ÇAYI

Nane öksürük için oldukça etkili bir çaydır. Balgamı yumuşatmak için nefes darlığınızı açmak için iyi bir çaydır. Nane çayı öksürüğünüzün altında yatan iltihap ve enfeksiyonla savaşma hususunda da oldukça iyidir. Eğer onu daha da etkili yapmak istiyorsanız içine bir tane kabuk tarçın atabilirsiniz.

BALLI ZENCEFİL ÇAYI

Zencefil özellikle öksürüğü kesme konusunda birebir bir ilaç niteliğinde gıdadır. Zencefilin en önemli özelliği iltihap giderici özelliğidir. Zencefil çayı ile daha hızlı iyileşeceksiniz ve ağrılardan daha hızlı kurtulacaksınız. Diğer çaylar gibi zencefil çayı da balgamın çözülmesini sağlıyor. Bu sizi içinizden başlayarak iyileştireceği demek oluyor. Söz konusu öksürük olunca bu mühim.

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal