Oksizinc Kremi Ne İşe Yarar? Fiyatı Nedir?

Cildi güzelleştiren ve çatlakları iyileştiren Oksizinc kremin yararları nelerdir? 2019 yılı itibari ile fiyatı nedir? Gelin cevaplarına birlikte bakalım.

16.08.2019-11:44 - (Son Güncelleme: 16.08.2019-11:41) Oksizinc Kremi Ne İşe Yarar? Fiyatı Nedir?

Cilt kremleri arasında bilinen ve cildi adeta güzelleştiren oksizinc kremin fiyatı, ne işe yaradığı ve şekli hakkında bilgileri sizin için derledik.

OKSİZİNC KREM NE İŞE YARAR?

Oksizinc krem, pek çok cilt problemine karşı etkili bir kremdir. Paraben barındırmayan yapısıyla güvenle uygulanabilen bu krem, barındırdıkları nedeniyle cildin daha parlak ve pürüzsüz bir durum almasını mümkün kılar. Sivilce sorunlarının azaltılmasında önemlidir. Daha çok kadınlarda meydana gelen çatlakları iyileştirici etkiye sahiptir. Üstelik çatlak meydana gelmesinde de önleyici bir etkiye sahiptir. Oksizinc krem, leke ve çilin meydana gelmesini önler. Bununla beraber cilt renginin de güzelleşmesini mümkün kılar.İçerisinde %40 oranda çinko oksit var olan bu krem, adeta sürülen yeri korur.

OKSİZİNC KREM NEDİR?

Eczanelerde 40 gram ya da 100 gramlık tüplerde bulunan Oksizinc Krem, beyaz bir rengi mevcuttur. Etken maddesinin yanı sıra içerisindekilerle cildi besleyerek nemlendirici etkisi meydana getirebilir. Paraben barındırmayan bu kremi rahatça uygulayabilirsiniz.

OKSİZİNC KREM 2019 FİYATI

Yalnızca eczanelerde ve kozmetik satan yerlerde satılan Oksizinc kremin 100 gramı 2019 yılı itibariyle fiyatı 46,25 TL'dir.

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal