No Touch Laser Nedir? 2020 Fiyatı Nedir?

No touch laser nedir? No touch laser işlemi nasıl yapılır? No touch laser 2020 fiyatları nelerdir? Gelin soruların cevaplarına bakalım.

01.01.2020-16:32 - (Son Güncelleme: 01.01.2020-16:35)

No touch laser ameliyatı hakkında merak edilen ve araştırılan soruların cevaplarını sizin için derledik. İşte, no touch laser hakkındaki merak edilenler…

NO TOUCH LASER NEDİR?

No Touch Laser, alışılagelmiş lazer tedavi işlemlerinin aksine ışıkla göze dokunulmadan 30 saniye içerisinde uygulanan miyop (uzak görme), hipermetrop (yakın görme) ve astigmat problemini ortadan kaldıran bir tedavi yöntemidir. No Touch Laser tedavisi aynı anda iki göze birden yapılabilmektedir. Işıklı tedavi yönteminde cihaz, hastanın gözünü izlemekte ve göz hareketlerine göre kendini ayarlayabilmektedir. Gözleri damla ile uyuşturulan hasta, yalnızca gözlerini açıp cihazdaki yeşil renkli bir ışığa bakıyor ve baktığı lazer ışığı gözde ihtiyaç olan düzeltmeyi yapıyor. Bu nedenle gözüne dokunulması hissinden rahatsız olan hassas insanlarda ve gözlerde güvenli bir işlemdir.

NO TOUCH LASER 2020 FİYATI NEDİR?

No touch laser fiyatları ameliyata, hastaneye ve doktora göre değişmektedir. Ancak 2020 itibari ile no touch laser fiyatlarının ortalaması 5-8 bin TL olarak değişmektedir. 

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal