Göbek Çevresini Eriten Kür!

Vücutta en fazla yağ depolayan yerimiz kuşkusuz göbek bölgesi... Göbek çevresini eriten kür ile buradaki yağlanmayı azaltabilirsiniz. Göbek çevresini eriten kür nasıl yapılır? Göbek çevresi nasıl eritilir?

04.04.2019-09:17 - (Son Güncelleme: 24.07.2021-17:38)

Göbek çevresindeki istenmeyen yağlardan kurtulmak için evde kolayca yapabileceğimiz kür tarifleri vardır. Göbek çevresini eriten kür nasıl yapılır? Göbek çevresi nasıl eritilir?

Soda, ayran,limon kürü, etkisini hem kısa zamanda hem de etkili şekilde gösteriyor. 2 hafta boyunca düzenli olarak kullandığınız takdirde istenmeyen kilolardan ve göbek yağlarınızdan kurtulmanız zor değil. Bunların yanında bu karışım metabolizmanızın hızlanmasına da yardımcı oluyor.

GÖBEK ÇEVRESİ YAĞLARINI ERİTEN KÜR NASIL YAPILIR?

Göbek çevresi nasıl eritilir?

LİMON, SODA, AYRAN KÜRÜ

Malzemeler:

-3 yemek kaşığı yarım yağlı yoğurt
-1 şişe maden suyu
-1/2 limonun suyu

Karışım nasıl hazırlanır?

Yarım limonun suyunu yoğurdun üzerine ekleyin. Ardından yavaş bir şekilde maden suyunuzu karışıma ekleyin ve ortaya harika bir ayran çıksın. Maden suyunu yavaşça eklemek, aşırı derecede köpürüp taşmasını engellemenizi sağlayacaktır.

Soda ayran limon kürünün uygulanışı:

Hazırladığınız kürü kahvaltıdan ve gece yatmadan yarım saat önce içebilirsiniz. Bu kürün yanında diyet programı ya da düzenli spor yaparsanız etkisini daha hızlı alabilirsiniz. Düzenli olarak tüketmeniz göbek yağlarınızın erimesine yardımcı olacaktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal