Erkekler İçin Tüy Dökücü Sprey

Tüy dökücü krem erkek, erkekler için en iyi tüy dökücü, tüy dökücü sprey erkek, tüy dökücü krem erkek zararları, tüy dökücü sprey zararları konuları ile ilgili detaylar haberimizde...

18.05.2018-11:34 - (Son Güncelleme: 18.05.2018-11:27) Erkekler İçin Tüy Dökücü Sprey

Tüy dökücü krem erkek, erkekler için en iyi tüy dökücü, tüy dökücü sprey erkek, tüy dökücü krem erkek zararları, tüy dökücü sprey zararları ile ilgili detaylar haberimizde...

Kadınlar gibi erkeklerin de birçok bakım ürünleri vardır. Tüy dökücü sprey de bu ürünlerden bir tanesidir. Jilet alerjisi olan kişiler kıllarının daha kalın çıkmasını istemeyen kişilerin tercih ettiği bir yöntemdir tüy dökücü sprey. Genelde genital bölge ve göğüs kısmındaki tüylerin yok edilmesinde kullanılır.

TÜY DÖKÜCÜ SPREY HAKKINDA

Dünyada gelişen teknoloji epilasyon işini de daha kısa zamana çekebilmek için tüy dökücü sprey ve kremler üretilmiştir öncelikli olarak bayanlara da hitaben etmiş olsa erkeklerinde kullandığı bu kimyasal teknoloji ürünleri uzun sürelerde yapılan epilasyonları bir spreye sığdırmış ve kullanıma sunmuştur. Sizin de istenmeyen tüylerden alakalı bir sıkıntınız varsa hemen bir sprey alıp kullanmaya başlayabilirsiniz. Piyasaya sürülmüş birçok markada sprey bulunmaktadır. Tüy dökücü sprey tüy diplerindeki protein hücrelerini keserek kopmasına yardımcı olur.

TÜY DÖKÜCÜ SPREY KULLANIMI

Tüy dökücü sprey kullanımı aslında basit bir yöntemdir temizlemek istediğiniz bölgeye spreyi sıkıp 8 ila 10 dakika kadar bekleyip kotunun içinden çıkan spatula yardımı ile deriye zarar vermeyecek sertlikte bastırarak uygulanır. Unutulmamalıdır ki bu sprey baş, anüs, kulak ve vajinal bölgeye uygulanmaz. Bacak ve bikini bölgesinde kullanılması uygundur. Kullanılacak açı oldukça önemlidir ve 13 dakikadan fazla kullanılmamalıdır. Kesilmiş kızarmış veya lekeli bölgede uygulamayın. Kullanmadan önce muhakkak ki küçük bir bölgede deneyin ki alerjiniz var mı yok mu öğrenin sonra bütün bölgeye uygulayın. Eğer alerjiniz yoksa yapmanız gereken tek şey satın alıp uygulamaktır. Uyguladıktan sonra kesinlikle parfüm deodorant sprey ve güneş kremi kullanılmamalı çünkü alerjik reaksiyon gösterebilir. Bunun için her ne olursa olsun tedbiri elden bırakmadan ve dikkatli adımlarla kullanılmalı. Kullanacağınız sprey sonuçta bir kimyasal ve vücudumuz bu kimyasalları olumsuz tepki verebilir.

Son Dakika Sağlık Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal