Duşa Girmeden Önce Duş Jeli Sürün!

Çoğu insan duş jelini ıslandıktan sonra sürer ve banyo yapar. Ancak uzmanlar duşa girmeden önce duş jelinin sürülmesinin daha iyi olduğunu açıkladı.

10.09.2019-10:47 - (Son Güncelleme: 10.09.2019-10:45) Duşa Girmeden Önce Duş Jeli Sürün!

Duşa girerken bazı hususlara hem sağlığınız hem de güzelliğiniz için dikkat etmeniz gerekmektedir. Aksi halde zararla karşılaşabilirsiniz.

DUŞA GİRERKEN DİKKAT EDECEĞİNİZ HUSUSLAR

Arzu edilmeyen sonuçlara sebep olmamak için herhangi bir duş malzemesini (duş jeli, şampuan) hem kafa derinizden hem de bedeninizden güzelce arındırmalısınız. Köpük kalması ya da sabun artığı olması saçta ve bedende kuruluğu ve tahrişe sebep olabilir. Akan suyun altında oldukça uzun zaman kalmak rahatsızlığa sebep olabilir. Kuru, susuz kalmış veya duyarlı bir cildiniz varsa, hidrasyon seviyelerini yüksek tutmak için duşlarınızı kısa tutmak kritik bir durumdur. İçeri girmeden evvel duş jeli kullanmak cildinizi korumaya destek olacak ve oldukça fazla nem kaybını engelleyecektir.Tıraş bıçağını duş kabininde unutuyorsanız artık bırakmamalısınız. Çünkü her duşta uygulanan bıçaklar kurulanmadığı ve hepsini durulanmadığı zaman küf ve bakteri birikmesine sebep oluyor.

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal