Bacak Arası Pişik Nasıl Önlenir?

Yazın gelmesi ile birlikte bacak arasında sürtünmeden dolayı oluşan tahrişler de artmaya başlar. Peki bacak arası tahriş nasıl önlenir? Pişik gibi kızaran ve rahatsız eden bu durumun önüne nasıl geçilir? İşte cevabı...

19.06.2019-09:16 - (Son Güncelleme: 19.06.2019-09:01)

Kişinin hayat kalitesini düşüren bu rahatsızlık neden olur? Bacak arası pişik oluşması nasıl önlenir, nasıl tedavi edilir?Bacak arası pişikten kurtulmanın yolları nelerdir? 

BACAK ARASI PİŞİKTEN KURTULMA YOLLARI!  

Bu sorundan kurtulmak için yapmanız gereken ilk iş kilo vermeniz olacaktır. Çünkü kilo sorunu olan kişilerde yürüme sırasında istemsiz olarak bacaklar birbirine sürtünür bu da pişik oluşumuna sebep olur. İlk başta kendini isilik olarak gösteren kızarıklıklar ilerleyen zamanda ciltte ciddi boyutta kızarıklığa neden olur.

Eğer bu şekilde bir bacak arası pişik durumu yaşarsanız yapmanız gereken ilk iş bir uzmana başvurmak olmalıdır. Bunun yanında bebeğiniz için aldığınız pişik kremini kullanabilir ya da yine bebek pudrası dökebilirsiniz. Etek giydiğiniz zaman bacaklarınızda pişik meydana geliyorsa bu durumu önlemek için eteğin içerisinden şort giyebilirsiniz. Bacaklardaki pişik sorunundan kurtulmanın bir diğer yolu ise yazın pamuklu kıyafetleri tercih etmek olacaktır. 

 

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal