Açıldı...Taksim Hastanesine Kavuştu..

Yıkılıp yeniden yapılan Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 5 yıl sonra yeniden tüm birimleriyle hizmete açıldı.İşte detaylar haberimizde...

21.06.2018-13:27 - (Son Güncelleme: 21.06.2018-13:27) Açıldı...Taksim Hastanesine Kavuştu..

Yıkılıp yeniden yapılan Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 5 yıl sonra yeniden tüm birimleriyle hizmete açıldı.İşte detaylar haberimizde...

Yıkılıp yeniden yapılan Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi, bugün tekrar hizmete girdi. Hastaneyi ziyaret eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, personele çiçek dağıtarak hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Demircan, her birimde doktorlardan ve personelden bilgi aldı. Kamu Hastaneleri Birliği Başkanı Hakan Güven ve Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Savaş Öztürk, Başkan Demircan'a teknik detayları da anlattı. Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin tekrar hizmete açılışı için de personel ile protokol birlikte pasta kesti.

'BEYOĞLU İÇİN HAYIRLI OLSUN'

Yeni açılan hastaneyi ziyaret ettiklerini ifade eden Demircan, "Taksim İlkyardım Hastanesi buradan ayrılmıştı. Biz de burada uzun bir dönem hastanesiz kaldık. Ancak geçen süre içerisinde bütün birimleriyle mükemmel bir hastane ortaya çıktı. Taksim ve Beyoğlu için hayırlı uğurlu olsun. Bundan sonra hastane için ilçe dışına çıkmak zorunda kalmayacağız. Bu anlamda başta Cumhurbaşkanı'mız olmak üzere, hükümetimize ve Başbakanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

'ACİL FONKSİYONU YÜKSEK'

Kamu Hastaneleri Birliği Başkanı Hakan Güven ise bölge halkının Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yokluğunda başka hastanelere gitmek zorunda kaldığını hatırlattı. Başhekim Öztürk, "Bölge halkının çektiği sıkıntı artık sona erdi. Özellikle acil fonksiyonu yüksek olan bir hastanemiz. Şimdi tüm fonksiyonlarımızla da hizmete başlamış durumdayız. Hayırlı olsun" diye konuştu.

50 POLİKLİNİK

46 bin 423 metrekare alana sahip olan hastanede 50 poliklinik, MR ve BT ile diğer radyolojik hizmetler, laboratuvarlar, kan merkezi, 250 yatak kapasiteli servisler, 20 yataklı 3'üncü düzey yoğun bakım, 2'nci ve 1'inci düzey yoğun bakımlar, 3'üncü düzey acil ünitesi, 7 ameliyat salonu ve 3 katlı kapalı otopark bulunuyor. 

 Son Dakika Sağlık Haberleri için aşağı kaydırın


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal