Sağlık durumu nedeniyle tiyatro sahnelerinden uzak kalan usta oyuncu Genco Erkal'dan gelen kötü haber sevenlerini yıktı

Ünlü oyuncu Genco Erkal, sağlık durumuyla ilgili kötü haberi sevenleriyle paylaştı. İşte habere ilişkin o detaylar...

09.04.2022-11:05 - (Son Güncelleme: 09.04.2022-11:05) Sağlık durumu nedeniyle tiyatro sahnelerinden uzak kalan usta oyuncu Genco Erkal'dan gelen kötü haber sevenlerini yıktı

Birçok filmde rol alan ve oyunculuğuyla herkesi kendine hayran bırakan Genco Erkal, Türk tiyatrosunun en önemli isimleri arasında yer alıyor. Bugüne dek canlandırdığı karakterler ve oynadığı oyunlarla adından her zaman başarıyla söz ettiren usta tiyatrocudan geçtiğimiz günlerde bir kötü haber gelmişti. Tiyatro sahnelerinin tozunu dumanına katan usta oyuncu sosyal medyadan duyurduğu haberle sağlık durumuyla ilgili bazı problemlerin olduğunu dile getirmişti. Geçtiğimiz ay sevenlerine bu kötü haberi duyuran ünlü oyuncu; ''Bu açıklamayı yapmak biraz zor ama ne yapalım durum böyle. Sağlık sorunlarım nedeniyle iki hafta kadar sahneden uzak kalmak zorundayım. Ertelenen oyunlar için bilet aldığınız satış kanalıyla iletişime geçebilirsiniz'' ifadelerini kullanarak sağlık durumu nedeniyle tiyatro oyununu da gerçekleştiremeyeceğini dile getirmişti. 

Genco Erkal sağlık durumunu paylaştı

Erkal: Sağlık sorunlarımı iki haftaya hallederim sanıyordum 

Usta tiyatrocu Genco Erkal, geçtiğimiz ay sağlık durumuyla ilgili paylaştığı yazıyla, sahnelerden bir süre uzak kalacağını dile getirmişti. Usta oyuncunun iyileşmesi ve sahnelere yeniden dönmesi beklenirken bir kötü haber daha geldi. Erkal sosyal medya hesabından bir paylaşımda daha bulunarak; ''Sağlık sorunlarımı iki haftada hallederim sanıyordum, biraz uzadı maalesef. Üstesinden geleceğim, merak etmeyin. Nisan ayı sonunda sahnelere dönebilmeyi umuyorum diyelim şimdilik'' notunu düştü. Usta oyuncunun hayranları ise aldıkları bu haberle bir kez daha yıkıldı. Erkal'ın sağlık durumunun ne olacağı ve hastalığının ne olduğu ise merak konusu oldu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal