Sağlık Çalışanlarını İlgilendiriyor: Ücretsiz Kullanılan Toplu Taşımların Süresi Uzatıldı

Pandemi sürecinde yaptıkları fedakarlıklarla salgın sürecinin büyük bir sorumluluğunu üstlenen Sağlık çalışanları için daha önceden tanımlanan ücretsiz toplu taşıma kullanım hakkı uzatıldı. İşte detaylar…

29.12.2021-09:39 - (Son Güncelleme: 29.12.2021-10:05)

İlk olarak Çin’de ortaya çıkan, tüm dünyayı etkisi altına alarak birçok kişinin hayatını kaybetmesine neden olan koronavirüs salgınında, şüphesiz en zorlu mücadele sağlık çalışanlarının oldu. Bu zorlu süreçte büyük emek veren sağlık çalışanları için daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla toplu taşıma araçları 31 Aralık 2021’e kadar ücretsiz olarak kullan hakkı verilmişti. Resmi gazetede yayınlanan son haberde ise sağlık çalışanlarının ücretsiz toplu taşıma hakkının uzatıldığı belirtildi. 

Sağlık çalışanlarına ücretsiz toplu taşıma kullanımı 30 haziran 2022'ye uzatıldı

ÜCRETSİZ TOPLU TAŞIMA HAKKI UZATILDI

Resmi Gazete de yer alan son dakika haberine göre, sağlık çalışanları için tanımlanan ücretsiz toplu taşıma kullanım hakkının 30 Haziran 22 tarihine kadar uzatıldığı belirtildi. Yayınlanan son dakika haberine göre sağlık hizmeti veren kamu ve özel sektörde çalışan personellerin, ilgili belediyenin de karar vermesi şartıyla toplu taşımaları 30 Hazin 2022 tarihine kadar ücretsiz olarak kullanabilecekler. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal