Sağlık çalışanlarını canlarını hiçe saydı: Deprem anında kuvözdeki bebekleri korudular

Kahramanmaraş’ta yaşanan depremlerin etkilediği illerden birisi olan Gaziantep’teki bir hastanede, sağlık çalışanlarının görüntüleri ortaya çıktı. Deprem anında küvözdeki bebekleri korumak için canlarını hiçe sayan sağlık çalışanları hem gururu hem de hüznü bir arada yaşattı.

12.02.2023-13:09 - (Son Güncelleme: 12.02.2023-13:09) Sağlık çalışanlarını canlarını hiçe saydı: Deprem anında kuvözdeki bebekleri korudular

Kahramanmaraş’ta yaşanan depremlerin etkilediği illerden birisi olan Gaziantep’teki bir hastanede, sağlık çalışanlarının görüntüleri ortaya çıktı. "Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Gaziantep'te, şiddetli sarsıntı sırasında hastane çalışanlarının kuvözdeki bebekleri koruma çabası, güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Sağlık çalışanlarını canlarını hiçe saydı

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen 7,7 büyüklüğündeki depremin sarsıntı şiddeti Gaziantep'teki güvenlik kamerasına yansıdı.

Gaziantep Hastane Deprem Görüntü

Deprem anı, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İnayet Topçuoğlu Hastanesi'ndeki bebeklerin kuvözlerinin bulunduğu yoğun bakım ünitesindeki güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Gaziantep Hastane Deprem Görüntü-1

Görüntülerde, saat 04.17'de başlayan depremle beraber ünitedeki kuvözlerin sallanması, bölgeye gelen 2 hemşirenin ise yaşadığı kısa süreli paniğin ardından kuvözleri tutmaya çalışması yer aldı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal