Sağlık Çalışanı 'Yaşamayı Beceremedim' Diyerek Canına Kıydı!

Denizli'de Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi'nde Acil Tıp Teknisyeni (ATT) olarak görev yapan 23 yaşındaki Ömer Ç. geçim sıkıntısı nedeniyle canına kıydı.

27.05.2021-15:21 - (Son Güncelleme: 27.05.2021-15:30)

Denizli'de Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi'nde Acil Tıp Teknisyeni (ATT) olarak görev yapan 23 yaşındaki Ömer Ç., ek iş olarak çalıştığı iş hanı içindeki bıçak bileme atölyesinde kendi damarına enjektörle ilaç verip, hayatına son verdi. Ömer Ç.'nin cansız bedeninin yanında bulunan, ailesine bırakmış olduğu mektupta ‘Yaşamayı beceremedim. İntiharı kendi hür irademle yaptım’ şeklinde cümleler kurduğu görüldü.

Yaşanan trajik olay, Merkezefendi ilçesi Saraylar Mahallesi Demirciler Caddesi'ndeki Havuzlu İş Hanı'nda meydana geldi. PAÜ Hastanesi'nde ATT olarak görev yapan Ömer Ç., ek iş olarak çalıştığı bıçak bileme atölyesinde bu sabah çevredeki esnaflar tarafından hareketsiz halde bulundu. İhbar üzerine iş hanına, sağlık ve polis ekipleri gönderildi. Bölgeye gelen sağlık ekibi, yaptıkları kontrolde Ömer Ç.'nin kendine enjektörle damarından ilaç verip, intihar ettiğini belirledi. Ömer Ç.'nin yanında, kullanılmış enjektör de bulundu.

‘YAŞAMAYI BECEREMEDİM’

Olay yerindeki incelemenin ardından cansız bedeni otopsi için ambulansla PAÜ Hastanesi adli tıp kurumu morguna kaldırılan Ömer Ç.'nin intihar etmeden önce bıraktığı mektubunda ise ‘Yaşamayı beceremedim. İntiharı kendi hür irademle yaptım’ yazdığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. İşte Ömer Ç'nin bıraktığı mektup...


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal