Sağlık Bakanlığından Coronavirüsle Mücadeleye Kamu Spotları

Sağlık Bakanlığı, coronavirüsle mücadelede vatandaşları alınması gereken önlemlere ilişkin bilgilendirmek ve hastalığın yayılmasının önüne geçebilmek amacıyla iki yeni kamu spotu hazırladı.

17.03.2020-08:49 - (Son Güncelleme: 17.03.2020-09:11)

Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, yeni tip coronavirüse karşı yeni bir iletişim kampanyası hazırlandı.

Vatandaşları coronavirüsle mücadelede alınması gereken tedbirler hakkında bilgilendirmek ve hastalığın yayılmasının önüne geçebilmek amacıyla hazırlanan kampanyada, iki dizinin başrol oyuncuları yer aldı.

Televizyon için hazırlanan iki kamu spotundan birinde coronavirüs riskinden korunmak için alınması gereken 14 kuralı anlatılırken, diğerinde yurt dışından gelenlerin uyması gereken kuralları ve almaları gereken tedbirleri konu alıyor.

Coronavirüs riskine karşı alınması gereken tedbirleri, "Mucize Doktor" dizisinde "Doktor Ali Vefa" karakterine hayat veren Taner Ölmez anlatıyor. Yurt dışından gelenlere ilişkin uyarılar ise "Hekimoğlu" dizisinin başrol oyuncusu Timuçin Esen tarafından yapılıyor.

Kampanya televizyon, radyo, outdoor ve internet mecralarında koordineli olarak yayımlanacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal