Sağlık Bakanlığı Paylaştı: İşte Haftalık Koronavirüs Haritası

Dünya genelinde birçok kişinin hayatını kaybetmesine neden olan koronavirüs salgınına dair vatandaşları bilgilendirmeye devam eden Sağlık Bakanlığı, 9-15 Ekim vaka saylarını açıkladı.

11.09.2021-13:01 - (Son Güncelleme: 23.10.2021-18:16)

İlk olarak Çin’de görülen, insanların sokak ortasında fenalaşıp, hastanelere kaldırılması ile başlayan koronavirüs salgını, kısa sürede tüm dünyayı etkisi altına aldı. Salgınla başından beri canla başla mücadele veren Sağlık Bakanlığı, vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda 9-15 Ekim koronavirüs vaka sayısını paylaşan bakanlık, sırasıyla vaka sayılarının çok olduğu illere dikkat çekti.

9-15 EKİM KORONAVİRÜS TABLOSU

Sağlık Bakanlığı’nın son dakika sosyal medya hesabından paylaştığı, haftalık koronavirüs vaka haritasında, illere göre vaka sayıları belirtildi. Bakan Koca’nın kişisel hesabından paylaştığı haftalık vaka sayılarının yer aldığı tablo sonrasında, ‘9-15 Ekim arasında, 100.000 kişi içinde bir haftalık toplam yeni Kovid-19 vaka sayısı neydi? Yaşadığınız, gidip geldiğiniz ildeki durumu haftalık İnsidans haritamızdan öğrenebilirsiniz’ ifadelerine yer verdi.

Haftalık koronavirüs tablosu

KORONAVİRÜS VAKASININ EN ÇOK GÖRÜLDÜĞÜ İL KASTAMONU

Vaka sayılarının aktarıldığı tabloda, yüksek vaka sayısı olan illere dikkat çeken Bakan Koca, ‘Her 100 bin kişide Kovid-19 vaka sayısı en çok olan illeri sırasıyla; Kastamonu, Zonguldak, Karabük, Kilis, Tunceli, Ardahan, Çankırı, Kahramanmaraş.

9-15 Ekim Kovid-19 tablosu

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal