Sağanak yağış yeniden ülkeyi saracak: Meteoroloji’den çok sayıda ile uyarı geldi

Meteoroloji’nin yaptığı uyarılara göre bugün Türkiye genelinde parçalı bulutlu ve sağanak yağışlı bir hava yaşanması bekleniyor. Sıcaklıkların ülkenin büyük bölümünde ortalama 2-4 azalacağı bildirildi. İşte 2 Mart 2024 hava durumu…

02.03.2024-09:33 - (Son Güncelleme: 02.03.2024-17:20)

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan 2 Mart 2024 Cumartesi tarihli hava durumu raporuna göre, ülke genelinde beklenen sağanak yağışlar bugünden itibaren etkisini göstermeye başlayacak. Marmara, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun batısı ve Ege’de yer yer gök gürültülü sağanak yağış olması bekleniyor.

Toz taşınımı alarmı

Marmara ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde toz taşınımı yaşanması bekleniyor. İç ve doğu kesimlerde pus ve yer yer sis, doğu kesimlerde ise buzlanma ve don olayı yaşanabilir. Ayrıca, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi bulunmaktadır.

2 Mart 2024 hava durumu

Marmara ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde toz taşınımı beklentisi bulunuyor. İç ve doğu kesimlerde pus ve yer yer sis etkisi görülürken, doğu kesimlerde buzlanma ve don olayları yaşanabilir. Ayrıca, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi uyarısı yapıldı.

2 Mart 2024 hava durumu

2 Mart 2024 hava durumu

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal