Safranbolu Belediye'sinden Vatandaşa 'Derman' Uygulaması

Sosyal Belediyecilik kapsamında yeni bir uygulamayı hayata geçiren Safranbolu Belediyesi, ilçede yaşayan vatandaşlarının yaşadığı her türlü sıkıntı, sorun ve taleplerini almak üzere bir ekip kurdu.

23.02.2021-16:26 - (Son Güncelleme: 23.02.2021-16:26) Safranbolu Belediye'sinden Vatandaşa 'Derman' Uygulaması

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yürütülen 'Derman' projesinde ekipler, Safranbolu ve çevresinde bulunan mahalle, sokak ve caddeleri gezerek vatandaşların kapısını çalıyor. Kapıları çalınan vatandaşlar ise Derman yetkilelerine talep, şikayet ve önerilerde bulunuyor. Vatandaştan alınan bu öneriler, belediyenin ilgili birimlerine iletiliyor. Belediye Başkanı Elif Köse'nin önderliğinde gerçekleştirilen projede ayrıca ekipler, vatandaşlara su tasarruf aparatı, Türk Bayrağı, Belediye'ye ait olan Altın Safran Gazetesi, mahallelere yapılan hizmet broşörü de götürüyor. 


Safranbolu'da kapısı çalınmadık zil bırakılmayacağını ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “Daha ulaşılabilir bir belediye olmak için hayata geçirdiğimiz projelerimize bir yenisini daha ekledik. Bu projemizle vatandaşlarımızın sadece belediyemizden talep ettikleri değil diğer kamu kurumları ile ilgili resmi işleyişi bilmeyenler için danışmanlık hizmeti de vereceğiz” dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal