Safranbolu Belediyesi boykot kararından vazgeçti; İş insanı Yasemin Kuzu paylaşımı bu ayıbı duyurdu

İsrail’in Filistin’e uyguladığı soykırıma karşılık Türkiye genelinde uygulanan boykotlar etkisini sürdürmeye devam ediyor. Birçok belediye gibi Safranbolu belediyesi de benzer bir uygulama yapmak istedi ama yaptıkları paylaşımı apar topar silmek zorunda kaldılar.

11.11.2023-09:43 - (Son Güncelleme: 11.11.2023-10:10)

7 Ekim’de İsrail-Filistin arasında başlayan savaşta, İsrail’in orantısız güç kullanarak ve evrensel insan haklarını yok sayarak Gazze’de uyguladığı soykırıma tüm insanlık gibi Türkiye de sessiz kalmamış ve çeşitli alanlarda boykot başlatmıştı. Boykotun ilerleyen süreçlerinde, bir çok il ve ilçe belediyesi bu boykota resmî olarak destek olduğunu açıklamış ve belediyelere ait kurumlarda İsrail’e destek veren markalara yer vermeyeceklerini duyurmuşlardı. Safranbolu Belediyesi de boykot sürecinde önce kurum olarak boykota katılacağını duyurmuştu fakat sonra konuyla ilgili yaptıkları paylaşımı apar topar sildi.

İş İnsanı Yasemin Kuzu: “Safranbolu belediyesi boykot kararından vazgeçti.”


Safranbolu’nun iş insanlarından Yasemin Kuzu yaptığı paylaşımla Safranbolu Belediyesinin bu ayıbını ortaya çıkardı. Yasemin Kuzu yaptığı paylaşımda: “Safranbolu Belediyemizin, İsrail’e yönelik yapılan boykota katılmasını beklerdim. 

Neredeyse şehirde yaşayan tüm vatandaşlarımız bu konuda bir hassasiyet gösterirken, belediyemizin bu konuyu görmezden gelmesi üzücü. Dahası var, Safranbolu Belediyesi önce bu konu ile ilgili boykot kararını açıklayıp daha sonra apar topar o paylaşımını sildi. Neden?” Dedi. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal