25.01.2022-08:58 (Son Güncelleme:26.01.2023-17:06)


1

Şafak Sezer kimdir?

Şafak Sezer kimdir?

Şafak Sezer, 10 Ekim 1970 de Ankara Sincan’da dünyaya gelimiştir. Ankara Çinçin Mahallesi'nde bir gecekonduda yaşıyordu. Annesi ev hanımı, babası Polat Sezer ilkokuldayken koroda şarkı söylemiş. Ortaokulu, lacivert ceket, gri pantolonu yok diye bırakıp eczanede çalışmaya başlamış. Aslen Erzincan'lıdır.



2

1989 yılında Ankara Halk Tiyatrosunda Haldun Taner'in Eşeğin Gölgesinde adlı oyunla Ankara'da Oktay Kara ve Taylan Velioğlu ile ilk olarak sahneye çıktı.



3

Ankara Halk Tiyatrosunda Devri Yalan, Başımızda Pakbulut, Sen Bu Seçimi Unut, Saddam'ı Kim Öptü, Şirinler, Edi Büdü ve Uzaylı Arif adlı oyunlarla, Ankara Ekin Tiyatrosunda ise Biz Bu İhtilali Niye Yaptık, Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz adlı oyunlarla seyirci karşısına çıktı.



4

Şafak Sezer estetik kurbanı oldu

Şafak Sezer estetik kurbanı oldu

Şarkılar Bizi Söyler programına katılan Şafak Sezer, estetikleri ile sosyal medyada gündem oldu. Ünlü oyuncunun değişimi çok konuşulurken, birçok kişi Sezer'i Seda Sayan'a benzetti.



5

Şafak Sezer’in bugünkü ününe kavuşmasında, şovmen Boran Kaya’nın sunduğu İner misin Çıkar mısın? adlı yarışma programının rolü vardır. O dönemin en beğenilen yarışma programlarından biri olan İner misin Çıkar mısın? da Şafak Sezer birinci olmuştur.



6

Ben o filmde yapımcıydım. O Şafak'ın iş disiplinsizliğinden kaynaklıydı. Yoksa biz kişisel bir nedenden kavga etmedik ki. Ekibi saatlerce bekletiyor ve defalarca... Vay efendim tıraş olmamış. Bazıları starlığı yanlış öğreniyorlar. Starlık çok şişik ego olmaz. Star adam çok yüce gönüllü, mütevazı olmalı. Herkesten önce sete gelmeli, örnek olmalı... Geç kalınca çıktı kavga da. İnsan bir karşısındakinin cüssesine bakar öyle kavga eder. Yakama falan yapıştı. Ben de bir tane vurdum. O da asansörün oradaki kül tablasına uçtu ve kondu. Sonra o o kül tablasını fırlatmaya çalışınca elini kesti. Sonra ertesi gün saatinde geldi." dedi.



7

Ünlü oyuncudan hakkında ki açıklamalara henüz bir cevap gelmedi.



8

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr