Sadık Çiftpınar’a Fenerbahçe ve Beşiktaş Kancası! Resmi Açıklama Geldi

Fenerbahçe ve Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısını 3. sırada tamamlayan Evkur Yeni Malatyaspor’un başarılı stoperi Sadık Çifpınar’ı kadrosuna katmak istiyor.

27.12.2018-15:09 - (Son Güncelleme: 27.12.2018-15:06) Sadık Çiftpınar’a Fenerbahçe ve Beşiktaş Kancası! Resmi Açıklama Geldi

Süper Lig’in ilk devresinde gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Evkur Yeni Malatyaspor’un 25 yaşındaki savunma oyuncusu Sadık Çiftpınar’a Fenerbahçe ve Beşiktaş talip oldu.

Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, futbolcuları Sadık Çiftpınar’ın transferi konusunda Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın kendisinden görüşme talep ettiğini açıkladı.

Başkan Adil Gevrek, transfer gündemlerine ilişkin yaptığı açıklamada, ligin ikinci devresinde stoper, forvet ve kanat bölgelerine transfer yapmayı düşündüklerini belirterek, "Transfer çalışmalarımız sürüyor. Stoper, forvet ve kanatlara oyuncu alacağız. Şu anda netleşen bir isim yok." ifadelerini kullandı.

"Fenerbahçe ve Beşiktaş ile görüşeceğiz"

Başkan Gevrek, başarılı stoper Sadık Çiftpınar’ın transferi konusunda Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın kendisinden görüşme talep ettiğini kaydederek, "Fenerbahçe’nin ve Beşiktaş’ın Sadık ile ilgili görüşme talepleri oldu. İki ekiple de bu konuda görüşme gerçekleştireceğiz." şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal