Sadece 3.000 TL’ye arsanız hazır olacak! Tapu almak hiç bu kadar basit olmamıştı

Milli Emlak tarafından sadece 3.000 TL’ye arsa tapusu almanız mümkün. Sudan ucuz fiyata arsa satışlarının başladı. Hemen Milli Emlak resmi sayfasından ihale detaylarına bakabilirsiniz.

29.03.2024-15:50 - (Son Güncelleme: 29.03.2024-15:50) Sadece 3.000 TL’ye arsanız hazır olacak! Tapu almak hiç bu kadar basit olmamıştı

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı olan Milli Emlak son yayınlamış olduğu ilanlar kapsamında uygun fiyatlarla birbirinden farklı arsa ve tarlaları satışa çıkardı. Sudan ucuz fiyata arsa ve tarla sahibi olmak isteyen vatandaşların daha fazla beklemesine gerek yok. Milli Emlak resmi sayfası üzerinden paylaşılan taşınmaz satışları 3.000 TL’den başlayıp 100.000 TL’ye kadar çıkabiliyor. Farklı farklı şehirlerde taşınmaz sahibi olmak isteyen vatandaşlar daha fazla beklemeden beğendikleri arsanın ihale tarihine bakarak planlamalarını yapabilirler. 

3.000 TL'den başlayan fiyatlarla arsa arazi sahibi olmak mümkün

Milli Emlak her geçen gün paylaşmış olduğu ilanları bir yenisini ekleyerek, birçok farklı şehirde uygun fiyatta taşınmaz satışını gerçekleştiriyor. Özellikle farklı farklı illerde uygun fiyatlarla taşınmaz satışa çıkartılması, birçok vatandaşın il ve ilçelerdeki uygun fiyatta arsa tarla gibi tapu sahibi olabileceği alanları görmesine sebebiyet veriyor. Bu defa paylaşmış olduğu yeni ilanlarda Erzurum, Bingöl, Bayburt, Sivas, Erzincan gibi bölgelerde uygun fiyatlarla tarla arsa satın almak isteyenlerin yüzleri gülecek. Bayburt'ta 3.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkartılan arsa için istenilen teminat bedelini yatıran vatandaşlar söz konusu olan ihale tarihinde ihaleye katılım sağlayabilecekler.

Sadece 3.000 TL’ye arsanız hazır olacak! Tapu almak hiç bu kadar basit olmamıştı

İhale tarihinden önce teminat bedelini yatırmayan vatandaşlar, 3.000 TL tutarında başlangıç bedelli ihaleye katılım sağlayamayacaklar. Bu sebeple Milli Emlak tarafından belirtilen tarihler arasında belirtilen bankaya söz konusu olan miktarı yatırmak taşınmaz satın almak için en önemli adım.

Fiyatlar 100.000 TL'ye kadar yükseliyor

Milli Emlak tarafından Sivas, Erzurum, Bingöl, Erzincan ve Bayburt’ta satışa çıkarılan arsalar arasında en düşük fiyatlı arsa Bayburt'a 3.000 TL’ye satışa çıkartılmış olan. Bunun yanı sıra bu şehirler arasındaki arsa arazi fiyatları 100.000 TL’ye kadar çıkabiliyor. Fiyatlandırmalara göre de teminat bedelleri değişim gösteriyor. 

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal