Sadakatsiz 27 Nisan yeni bölüm neden yok, neden yayınlanmadı?

Sadakatsiz dizinisinin 58. bölümü 27 Nisan da yayınlanması bekleniyordu. Ancak 27 Nisan Çarşamba Sadakatsiz dizisi yayın tablosunda yer almamakta. İzleyiciler dizinin neden olmadığını merak ediyor. Sadakatsiz 58. bölüm neden yok? Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman? İşte Sadakatsiz dizisi hakkında merak edilenler...

27.04.2022-18:30 - (Son Güncelleme: 27.04.2022-18:30) Sadakatsiz 27 Nisan yeni bölüm neden yok, neden yayınlanmadı?

Her çarşamba yeni bölümü ile Kanal D ekranlarında yerini alan Sadakatsiz dizisi bu hafta 27 Nisan Çarşamba günü 58. bölüm yayın tablosunda yerini almamakta. Yüksek izleyici kitlesine sahip olan dizi neden ara verdi? Sabırsızlıkla beklenen Sadakatsiz 58. bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte Sadakatsiz dizisi hakkında merak edilenler. 

Sadakatsiz 27 Nisan Çarşamba yeni bölüm neden yayınlanmayacak?

Büyük izleyici kitlesine sahip olan Sadakatsiz belirli sebeplerden dolayı diziye çok fazla ara vermek zorunda kalmıştı. 27 Nisan Çarşamba günü yeni bölümünün yayınlanmamasından dolayı izleyiciler diziye niçin ara verildiğini araştırmaya başladı. 

Sadakatsiz dizisi bu sefer de senaryoda değişiklik sebebi ile çekimlerini yetiştiremediği için ara vermek zorunda kaldı. Finala az kala dizinin yeni bölümü olan 58. bölümünün bu hafta yayınlanmayacağını hatta önümüzdeki haftaya da yetişmeyeceğini ve bayram tatili sebebi ile 2 hafta olmayacağını duyurdu.

Sadakatsiz dizisi ne zaman final yapacak? 

Sadakatsiz dizisi 58. bölüm bayram tatili sebebi ile de 4 Mayısta yayınlanmayacağını 2. sezon finaline son 3 bölüm kaldığını ve 58. 59. ve 60. bölümlerinin 11- 18 ve 25 Mayısta yayınlancağının bilgisini verdi.

sadakatsiz 58. bölüm neden yok

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal