Sacha Boey veda ediyor: Rekor bedelle dünya devine katılacak

Galatasaray ibret alınacak bir kariyer hikayesi yazan Sacha Boey, takıma veda etmeye hazırlanıyor. 22 yaşındaki sağ bek oyuncusuna Avrupa’nın devlerinden teklif yağıyor. İşte detaylar...

29.06.2023-09:42 - (Son Güncelleme: 29.06.2023-18:22)

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'da genç oyuncu Sacha Boey'e teklif yağıyor. İyi bir bonservis bedeli gelmesi halinde satışa sıcak bakan sarı kırmızılılar 22 yaşındaki oyuncu için 20 milyon euro bedel biçti. Sacha Boey için ise Juventus'un bu rakamı ödemeye hazır olduğu belirtildi.

Juventus Boey için çok istekli

22 yaşındaki genç sağ bek gösterdiği performans ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Sarı kırmızılıların şampiyonluğunda önemli katkı sağlayan Sacha Boey bu sezon Galatasaray'dan ayrılıp Avrupa'ya gitmek istiyor. Juventus ile her konuda anlaşan futbolcu iki kulübün de anlaşması halinde transfer gerçekleşecek. İtalyan basınına göre Sacha Boey gelecek sezon Juventus forması giyecek.

Sacha Boey

Galatasaray'da bu sezon 33 maça çıkan Sacha Boey 32 karşılaşmada ilk 11'de görev aldı. 22 yaşındaki oyuncu tempolu oyunuyla sezon boyu dikkat çekerken 1 gol 4 de asistlik katkı sağladı. (Akşam)

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal