Sacha Boey tarihe geçecek: Dünya devinden akılalmaz teklif

Galatasaray’a geldiği günden bu yana hep üzerine koyan bir performans gösteren Sacha Boey için dünya devi harekete geçti. İşte detaylar…

24.09.2023-12:14 - (Son Güncelleme: 24.09.2023-12:14)

Şampiyonlar Ligi vitrini sayesinde adını daha güçlü şekilde duyuran Sacha Boey için rekor Transfer teklifleri gelmesi bekleniyor. 

Premier Lig devi Manchester United'ın ara transfer döneminde Fransız oyuncu Sacha Boey için sarı-kırmızılıların kapısını çalacağı ileri sürüldü.

Sacha Boey Avrupa’nın takibinde

2021'in yazında Rennes'ten 1.15 milyon euro bonservis bedeliyle Galatasaray'a transfer olan Sacha Boey, sarı-kırmızılılardaki başarılı performansıyla yıldızını parlattı. Güncel piyasa değeri 16 milyon euroya yükselen Fransız sağ bek için, Premier Lig, Ligue 1 ve Serie A'dan ekipler devrede.

Sacha Boey

Teklifi açıkladılar

İngiltere basınında yer alan habere göre; Premier Lig devi Manchester United, Sacha Boey için devreye girdi. İngiliz devi, yaz aylarında Arsenal'in de istediği ve 15 milyon euroluk teklifi geri çevrilen Sacha Boey için 20 milyon euroyu gözden çıkardı. Fransız sağ bek için devre arasında sarı-kırmızılılara teklif yapılması bekleniyor.

Tarihe geçecek

Transferin bu rakamla gerçekleşmesi halinde Sacha Boey, 16 milyon euroluk Badou Ndiaye'yi geride bırakarak Galatasaray tarihinin en pahalı transfer satışı olacak.

Sacha Boey, geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla 33 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 32'sinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 2835 dakika sahada kalan 23 yaşındaki Fransız sağ bek oyuncusu, 1 gol ve 4 asistle skora etki etti. (Akşam)

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal