Saç renginizi evde de kolayca açabilirsiniz! C vitamini ile kolay saç açma adımları

Koyu renk saça sahip olan kişiler sarı saça sahip olabilmek için birbirinden farklı yöntemler denemektedir. Saçlarının rengini açmak isteyenlerin uygulayabileceği bir yöntem de C vitamini ile saç açmaktır. Bizde yazımızda C vitamini ile nasıl kolayca saç rengi açabileceğinizi sizlerle paylaştık. İşte C vitamini ile saç açma adımları…

29.06.2022-15:08 - (Son Güncelleme: 29.06.2022-15:08) Saç renginizi evde de kolayca açabilirsiniz! C vitamini ile kolay saç açma adımları

Özellikle koyu renkli saça sahip olan kişiler açık renk saçların hayalini kurarlar. Açık renk saç için farklı yöntemler yer alırken bunlardan biri de C vitamini kullanarak saç rengini açma işlemidir. Bu işlem ile saç renginizi açabilirken boyalı olan saçınızdaki boyayı akıtmak için de kullanabilirsiniz. Bunun için ihtiyacınız olan tek şey eczanelerde satılan C vitamini tabletleri ve şampuandır. C vitamininin saçınızı kurutmaması için maskeniz içerisine birazcık badem yağı da ekleyebilirsiniz. Hazırlayacağınız bu karışım kabaracağı için büyük bir kapta yapmanız daha iyi olacaktır. Gelin hep birlikte bu yöntemin nasıl uygulanacağına bir göz atalım.

C vitamini ile saç rengi nasıl açılır?

Malzemeler

C vitamini

Şampuan

Saç kremi veya saç bakım yağı

Kase

C vitamini ile saç rengi açma

Eczaneden temin ettiğiniz C vitamini tabletini ezerek toz haline getirin. Bir tatlı kaşığı kadar elde ettiğiniz C vitaminini şampuan ile karıştırınız. Masaj yaparak saçınıza uyguladığınız bu maskeyi bir saat kadar saçınızda bekletiniz.

Daha sonra bu maskeyi 5 dakika boyunca yıkayınız. Bu maske saçınızı kurutabileceği için mutlaka saç maskesi uygulamalısınız. Maskenin içerisine badem yağı eklemek de çözüm olacaktır.

C Vitaminiyle Saç Rengi Nasıl Açılır

Bu maskeyi ilk uygulamada saçınızda yarım ton bir açılma olacaktır. Uygulamaya devam etmeniz durumunda daha açık renkte bir saça sahip olabilirsiniz. 

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal