Saç Çıkartan Faydalı Yağlar Nelerdir?

Her derde çare doğada mevcut. Doğal yağları bu kez saçlarınız için kullanın! Saç dökülmesine faydalı yağlar nelerdir? Saç bakım yağları nasıl kullanılır? Tamamen bitkisel yöntemler ile saç dökülmesine son.

08.03.2021-10:25 - (Son Güncelleme: 08.03.2021-10:25) Saç Çıkartan Faydalı Yağlar Nelerdir?

Saç dökülmesine faydalı yağlar düzenli olarak kullanılırsa, harika sonuçlar veriyor. Deneyin, düzenli kullanımda bu yağlar ile saçlarınız gürleşecek. İsterseniz şampuanınıza katın isterseniz de lokal olarak kullanın.

SARIMSAK YAĞI

Saç dökülmesine en iyi gelen yağlardan biridir. Birinci sırada sarımsak yağı var. Çünkü, yapılan araştırmalarda etkisi görülmüştür. Ayrıca, cansız saçları güçlendirip daha gür olmasına yardımcı olur. Yani, sarımsak yağını saç dökülmesi için maske olarak kullanabilirsiniz.

ASPİR YAĞI

E vitamini içeren aspir yağı, saç köklerini besliyor ve dökülmenin azalmasına yardımcı oluyor. Haftada iki kez, saç dipleri ve uçlarına aspir yağı ile masaj yaparak kullanabilirsiniz. Unutmayın: Düzenli uygulama, başarılı sonuçlar almak için önemlidir.

SUSAM YAĞI

Hem saç dökülmesini durdurmak hem saçların hızlı uzamasını sağlamak için susam yağından faydalanabilirsiniz. Gerçekten, disiplinli bir şekilde kullanırsanız, saçlarınızın her zamankinden daha kısa sürede uzadığını göreceksiniz.

ÇÖREK OTU YAĞI

Çörek otu yağının çok fazla faydası olduğunu biliyorsunuzdur. Evet, aynı zamanda dökülmeye karşı şifalı yağlardan biridir. Çünkü, içeriğinde doğal özler hem saç köklerini besleyip güçlendiriyor hem de dökülmenin azalmasını sağlıyor. Soğuk sıkım çörek otu yağı olmasına, özellikle dikkat etmelisiniz.

HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI

Son yıllarda kullanımı yaygınlaşan Hindistan cevizi yağı, saç bakımınız için de mükemmeldir. Parlaklık, hacim, hızlı saç uzatma ve dökülmeyi durdurmak gibi şahane faydalarından yararlanabilirsiniz.

SAÇ DÖKÜLMESİNİ ENGELLEYİCİ YAĞLAR NASIL KULLANILIR?

Esasında, bitkisel saç bakım yağları kullanımı benzer esaslara dayanır. Örneğin, sarımsak yağı kullanmaya karar verdiniz. Şu şekilde yapabilirsiniz: Saç diplerine masaj yaparak yağı sürün. Her bölgeye eşit dağılması için tarayın. Plastik bir boneyle saçlarınızı sarın. Geceden sabaha kadar veya en az beş saat boyunca bekletin.

Bitkisel saç bakım yağlarını tek başına kullanmanızı tavsiye ederiz. Bu hem faydalı hem daha ekonomiktir. Her ne kadar, internetteki birçok bilgide saç için yağlar karışımı verilse de, inanın bize en doğrusu saf halde tercih etmektir. Sizlere tavsiye ettiğimiz aspir, çörek otu, susam, sarımsak, Hindistan cevizi yağı gibi seçeneklerden birine karar verin. Haftada iki kere düzenli olarak kullanın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal