Sıradaki Videolar
14 Kasım 2021 Pazar 16:05 - (Son güncelleme: 31 Mart 2024 Pazar 21:30)

Sabri Sarıoğlu Galatasaray'da Yaşadığı Kırgınlığı Anlattı!

Galatasaray'da uzunca bir süre kaptanlık yapmış isimlerden biri olan Sabri Sarıoğlu, sarı kırmızılı takımda yaşadığı kırgınlığı ve senelerdir konuşmadığı ismi açıkladı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da çok uzun yıllar forma giyen hatta takım kaptanlığına kadar yükselmiş efsane isimlerden biri olan Sabri Sarıoğlu, Galatasaray'da yaşadığı büyük kırgınlığı ve bu kırgınlık yüzünden konuşmadığı ismi seneler sonra ilk kez açıkladı.

SELÇUK İNAN İLE YAŞADIKLARI...

Galatasaray'da kadro dışı kaldığı dönemde kaptanlığı alınan Sabri Sarıoğlu, affedilip takıma geri dönmesinin ardından kendisinin kadro dışı kaldığı dönemde kaptanlığa getirilen Selçuk İnan ile yaşadığı problemleri oldukça duygusal bir halde anlattı.

Sabri Sarıoğlu, Selçuk İnan ile yaşadığı problem ve Galatasaray'da yaşadığı kırgınlıklar ile ilgili olarak yaptığı açıklamalarda ;

' Çok çok şeyler yaşadım, sabır taşı olsa çatlardı ben çatlamadım sabrettim. Olsun, Galatasaray'da geçirdiğim her an, özel bir andır o yüzden fazla girmeyeceğim o derin konulara. Ben kadro dışı kaldım, o sırada yapılan bir şey var ben geri döndüğümde kaptan (Selçuk İnan) geri vermek istemedi. Kendisiyle hiç konuşmadım. Çok büyük kırgınlığım var. Galatasaray'ı çok sevdiğim için konuşmuyorum. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr