Sabri Çelik kimdir, hangi takımı tutuyor? Sabri Çelik kulüp üyeliği var mı?

TFF Yusuf Namoğlu'ndan bırakılan MHK Başkanlığına Sabri Çelik'i getirmeye karar verdi. Sabri çelik kimdir nerelidir? Hangi takımı tutuyor? Sabri çelik kaç yaşında? Tüm detaylar ve daha fazlası...

18.04.2022-17:58 - (Son Güncelleme: 18.04.2022-17:58) Sabri Çelik kimdir, hangi takımı tutuyor? Sabri Çelik kulüp üyeliği var mı?

Bütün Türk futbol camiası Sabri çelik'in başkanlığa seçilmiş olması ile ilgili konuşuyor. Yusuf Namoğlu tarafından boşalan koltuk, TFF aracalığı ile Sabri Çelik'in başa gelmesi sonucu koltuğun yeni sahibi Sabri Çelik oluyor. Fakat bütün futbol camiası'nın aklında o soru işaretleri var. Sabri Çelik kimdir? Nerelidir? Hangi takımlıdır?

MHK Başkanı Sabri Çelik kimdir?

Sabri Çelik futbol camia'sı tarafından en çok merak edilen isimlerden biri olarak dikkatleri topluyor. Arama motorları'nda göze çarpan araştırmalar söz konusu. Merkez Kurulu Başkanlığına getirilen Sabri Çelik'in kariyeri merak ediliyor. Artık Sabri çelik dönemi başaladı diyebiliriz. Spor Toto Süper Lig Lefter sezonunun geride kalan haftaları hakemlerin yanlışları ve hataları konuşulurken MHk Başkanı Yusuf Namoğlu kendi ekibiyle birlikte görevinden istifa ettiğini biliyoruz. Heyecanla Namoğlu'nun koltuğuna hangi isimin geleceğini merak ederken Türkiye futbol fedarasyonu bugün yaptığı açıklama da yeni gelen MHK Başkanı ve üyelerini bizlere duyurdu. Peki yeni gelen MHK başaknı Sabri çelik kimdir? Bütün futbol camiası'nın beklediği Sabri Çelik kimdir ve nerelidir? İşte cevabı...

Sabri Çelik kimdir? Sabri Çelik Hangi takımı tutuyor? Sabri Çelik kaç yaşında?

Uzun yıllar 1. ligde hakemlik yapmış olan Sabri Çelik daha sonrasında yaşı nedeniyle hakemlik görevinden çekilmiştir. 2004 yılında Merkez Hakem kurulu Başaknlığını yapmış ve daha sonrasın da ise UEFA adına gözlemcilik görevini başarıyla tamamlamışdır. Sabri Çelik 1959 yılında doğmuştur.En son üstlenmiş olduğu görev ise Galatasaray-Porto U20 müsabakasında gözlemci ünvanın da yer almıştır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal