Sabredene poşet poşet aldıracak ekmek indirimi duyuruldu! Bu saatten sonra bu fiyattan satışta

Ekmek fiyatlarında indirim bekleyen vatandaşlara müjdeli haber İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından verildi. Yerel seçimlerin ardından 16 Nisan 2024 tarihi itibariyle halk ekmek fiyatı 5 TL’ye düşürüldü.

16.04.2024-12:30 - (Son Güncelleme: 16.04.2024-12:30) Sabredene poşet poşet aldıracak ekmek indirimi duyuruldu! Bu saatten sonra bu fiyattan satışta

Ekmek fiyatlarına peş peşe zamlar yapılmaya devam ediliyor. Özellikle büyük şehirlerde ekmek fiyatları 10 TL’ye kadar dayanmışken, bir büyük şehirden müjde dolu haber verildi. -Özellikle büyük şehirlerde tercih edilen halk ekmek fiyatlarını yakından takip eden vatandaşlar, müjdeyi aldı! Yerel seçimlerden sonra İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Dr. Cemil Tugay, 31 Mart yerel seçimlere ile ilgili sunmuş olduğu vaatlerinden ilkini yerine getirdi. Halk ekmek fiyatlarında indirim yapacağını paylaşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı normalde 7 TL’den satılan ekmek fiyatını 16 Nisan 2024 tarihinden itibaren 5 TL’ye düşürerek satışa çıkardı.

Sabredene poşet poşet aldıracak ekmek indirimi duyuruldu! Bu saatten sonra bu fiyattan satışta

İzmirliler Halk Ekmek’ten 5 TL'ye ekmek alabilecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi başkanı tarafından verilen yeni talimat ile beraber halk ekmek fabrikası kapsamında günlük olarak toplamda üretilen 120 Bin ekmek, İzmir’de bulunan 93 farklı ekmek dağıtım büfesine aktarılacak. 16 Nisan 2024 itibariyle geçerli olacak yeni fiyatlandırmayla 5 TL’den satışı yapılacak.

Yaptığı indirimle ekonomik zorlukların ve alım gücünün altını çizen Başkan Tugay, özellikle ekmek gibi temel gıdaların daha uygun fiyatlarla satılması gerekliliğini dile getirdi. İzmir Büyükşehir Belediyesine bağlı olan halk ekmek satış noktalarında fiyat indirimine gittiğini dile getiren Cemil Tugay, yapmış olduğu açıklamayla vatandaşların temel gıda maddelerine erişimini kolaylaştırmak amacıyla toplamda günlük 120 Bin adet olarak üretilen ekmeğin 93 farklı büfede 5 TL’den satışa çıkartılacağını paylaştı. İndirimli fiyat uygulaması 16 Nisan 2024 yani bugün itibariyle sabah saatlerinde başladı.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal