12.08.2021-11:31 (Son Güncelleme:12.08.2021-11:50)


1

Deniz Çakır

Deniz Çakır

Usta oyuncu Deniz Çakır’ın ilk sözleri; ‘Nasıl bir sızı bu… Kalbim, ruhum, elim, kolum bitti… Bittim… Canım Sabina’m… Canım Sabina’m… Canım Sabina’m…’ oldu.



2

Daha sonra ise Deniz Çakır, Sabina Toziya ile beraber göbek atarken ki videosunu paylaştı. Videonun altına ise Çakır; ‘Canım benim… İyi ki kaldırmışız kadehleri… İyi ki atmışız göbekleri… Hayranım sana işine olan aşkına, prensiplerine… Dik duruşuna… Tepeden tırnağa her şeyine… Canım Sabina’m…’ yazdı.



3

Ceren Benderlioğlu

Ceren Benderlioğlu

Ceren Benderlioğlu da Sabina Toziya’nın arkasından şu sözleri paylaştı, ‘İçimden bir parça koptu… Bu sefer 'tamam' olmadı Sabina olmadı …. Seni çok özleyeceğim.’



4

Dilşad Şimsek

Dilşad Şimsek

Dilşad Şimşek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; ‘Canım Sabina, kelimeler ne kadar anlamsızlaşıyor böyle zamanlarda… Ne yazsam az geliyormuş gibi… İyi ki seni tanımışım, iyi ki benim yol arkadaşım olmuşsun da tatlı hikayelerini dinlemişim. Güzel Sabina… Huzur içinde uyu…’ yazdı.



5

Ozan Akbaba

Ozan Akbaba

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde oğlunu canlandıran Ozan Akbaba ise; ‘Ne diyeyim… Güzel kadın, ne diyeyim… Hep güzel kalacaksın.’ sözlerini paylaştı.



6

Hüseyin Avni Danyal

Hüseyin Avni Danyal

Ünlü oyuncu Hüseyin Avni Danyal, Sabina Toziya’nın vefatının ardından ‘İyi ve güzel bir insan daha aramızdan ayrıldı. Mert ve yürekli bir kadındı. Yattığın yer incitmesin.’ yazdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr